INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Walcott revine pe teren după 4 luni de absenţă

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2009 00:00

Mijlocaşul lui Arsenal Londra, Theo Walcott, indisponibil din noiembrie 2008 în urma operaţiei pe care a suferit-o la umărul drept, şi-a reluat, luni, antrenamentele normale şi ar putea evolua în partida cu AS Roma din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, informează BBC.

Internaţionalul englez în vârstă de 19 ani a efectuat un program separat de pregătire încă de la sfârşitul anului trecut, iar de curând a primit acceptul doctorilor de a se antrena alături de restul coechipierilor.

Walcott şi-a dislocat umărul drept în noiembrie 2008, chiar înaintea amicalului pe care naţionala Angliei l-a disputat împotriva reprezentativei Germaniei. Acesta a fost suspus ulterior unei operaţii chirurgicale, iar staff-ul medical al grupării londoneze a anunţat că fotbalistul va lispsi de pe gazon în jur de patru luni.

Presa britanică susţine că mijlocaşul de bandă dreaptă va fi inclus de managerul Arsene Wenger în lotul care miercurea viitoare va face deplasarea în Italia pentru meciul cu AS Roma, din returul optimilor Ligii Campionilor. În prima manşă, Arsenal s-a impus cu scorul de 1-0.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează