INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAGLIARI

Walter Zenga, despre transferul pe care și l-ar dori la Cagliari: „Mi-ar plăcea să am un așa jucător oriunde aș antrena”

Walter Zenga.
Foto: Imago
Walter Zenga. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2022 13:36 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2022 14:00

Walter Zenga (62 de ani), fost antrenor la Cagliari în perioada martie 2020 - august 2020, a vorbit despre posibila revenire a lui Radja Nainggolan (34 de ani), mijlocașul belgian al lui Antwerp, la gruparea din Sardinia. 

Hristo Stoichkov, expert TV și bădăran la Doha » A refuzat agresiv fanii care doreau un selfie și dialogul cu echipa GSP care avea pentru el un mesaj de la Gică Popescu
cm 2022
Hristo Stoichkov, expert TV și bădăran la Doha » A refuzat agresiv fanii care doreau un selfie și dialogul cu echipa GSP care avea pentru el un mesaj de la Gică Popescu

Walter Zenga: „Radja Nainggolan este un jucător inteligent”

„Cu Nandez (n.r. - Nahitan Nandez, mijlocașul uruguayan al lui Cagliari), Rog (n.r. - Marko Rog, mijlocașul croat al formației din Sardinia) și Nainggolan (n.r. - Radja Nainggolan, fost jucător la Cagliari) în echipă aș putea să îi declar război Chinei!

Alături de mine, Radja Nainggolan a jucat mereu în slujba echipei. Niciodată nu a cauzat vreo problemă. Pe vremea când eram jucător, din punct de vedere al temperamentului, semănam puțin cu el. 

Cu mine antrenor al echipei, Radja juca într-o linie de 3 la mijlocul terenului. Nandez și Rog apăreau mai mult la recuperare. Nainggolan este un jucător inteligent, care anticipează ce se va întâmpla în timpul meciului. Mi-ar plăcea să am un așa jucător oriunde aș antrena”, a declarat Walter Zenga, pentru Unione Sarda, citat de Calcio News 24

Radja Nainggolan, 18 meciuri disputate în actuala stagiune

Radja Nainggolan a evoluat în 18 partide în acest sezon în tricoul belgienilor de la Antwerp, reușind să marcheze 3 goluri și să dea două pase de gol. 

Fostul fotbalist de la Cagliari, pentru care a jucat în trei perioade, ianuarie 2010- ianuarie 2014, august 2019 - august 2020, respectiv ianuarie 2021 - iunie 2021, AS Roma și Inter Milano s-a aflat recent în mijlocul unui scandal uriaș. 

Acesta a lansat o companie împreună cu Ibrahim Ahmadoun, judecat și condamnat în Statele Unite după ce a încercat să ajute Hezbollah să introducă în Europa 1.000 kg de cocaină.

Jucătorul belgian a lansat o companie care închiriază avioane private și vile de lux în lumea întreagă, mai ales pentru fotbaliști. 

Ibrahim Ahmadoun, un infractor condamnat, a fost partenerul lui Radja Nainggolan în această operațiune. În decembrie 2011, brigada antidrog a poliției dominicane a interceptat o aeronavă privată, înregistrată în Statele Unite, care urma să zboare spre Antwerp, gata să introducă 1.000 de kilograme de cocaină în Europa.

Cagliari, locul 10 în Serie B

Retrogradată în vara acestui an din Serie A, Cagliari, echipă de care aparține și mijlocașul român Răzvan Marin (26 de ani), în prezent împrumutat la Empoli, nu o duce prea bine nici în Serie B. 

Gruparea din Sardinia se află pe poziția a zecea în clasamentul din Serie B, cu numai 17 puncte strânse în 13 partide disputate, la 13 puncte distanță de liderul Frosinone, și la 8 puncte distanță de Reggina, ocupanta locului secund, ultimul care asigură promovarea directă în Serie A. 

VIDEO. Cele mai frumoase 5 goluri înscrise de Radja Nainggolan

Citește și:

Conferință de peste o oră a lui Gianni Infantino la Doha: „Am simțit discriminarea când eram copil! Astăzi mă simt qatarez, arab, african, gay”

Ciprian Tătărușanu e dorit de o altă echipă din Serie A » Când ar putea pleca de la Milan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează