INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Walter Zenga, șocat de declarațiile lui Antonio Conte: „Dacă aș fi spus eu asta, aș fi fost împușcat”

Walter Zenga // foto: Guliver/gettyimages
Walter Zenga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 21:51 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 22:08

Walter Zenga (60 de ani), ultima dată antrenor la Cagliari și fost jucător la Inter, a declarat că ar fi fost împușcat dacă ar fi vorbit așa cum a făcut-o Antonio Conte (51), antrenorul lui Inter, la finalul meciului cu Atalanta, scor 1-1.

Duminică, Inter a remizat în Serie A, 1-1 pe terenul Atalantei. Antonio Conte, antrenorul „nerazzurrilor”, a fost criticat, iar la final le-a oferit contestatarilor un răspuns dur. „I-aș sfătui să lase vinul”.

Walter Zenga: „Aș fi fost împușcat”

Zenga a fost surprins de declarațiile acestuia și a declarat pentru Radio Sportiva că „dacă aș fi spus eu ceea ce a zis Conte, aș fi fost împușcat. I-am spus deja lui Antonio, anul trecut, că ar trebui să evite controversele”.

Despre forma echipei, Zenga a declarat: „Toți ar vrea să câștige, dar presiunea care există la un club precum Inter este diferită. Să faci egal cu Atalanta în deplasare nu e rău. Există momente în care produci mult, dar culegi puțin. Echipa te satisface, dar mici detalii nu te lasă să câștigi. Ai nevoie de un punct de cotitură. Dacă nu câștigi, nu înseamnă întotdeauna că echipa ta nu joacă bine”.

Zenga, fost portar, a jucat la prima echipă a lui Inter timp de 12 ani, între 1982 și 1994.

VIDEO. Rezumatul meciului Atalanta - Inter 1-1

Citește mai multe știri din Serie A:

Cristiano Ronaldo, accidentat în meciul cu Lazio: „Am simţit glezna răsucindu-se!” » Felipe Caicedo a salvat un punct pentru gazde

JUVENTUS. Radu Drăgușin, comparat cu Hulk: „A pus 6 kg de masă musculară. Bonucci îl ajută mult”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează