INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Dialog halucinant! Zenga, insulte în direct cu un jurnalist pe tema vaccinului chinez: „Ești prost? Ignorantule!”

Zenga s-a mândrit pe rețelele de socializare că și-a făcut vaccinul descoperit de chinezi împotriva coronavirusului,
Zenga s-a mândrit pe rețelele de socializare că și-a făcut vaccinul descoperit de chinezi împotriva coronavirusului,

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2021 13:36 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 13:37

Walter Zenga, fostul mare portar italian, acum antrenor, s-a certat cu ziaristul Alessandro Cecchi Paone, care l-a amenințat că îl dă în judecată

La 60 de ani, Walter Zenga s-a stabilit la Dubai. Fostul mare portar italian e încă activ ca antrenor, ultima oară fiind la Cagliari, în 2020, dar când e liber de contract trăiește în Emirate. Acolo e și acum. S-a mândrit pe rețelele de socializare că și-a făcut vaccinul descoperit de chinezi împotriva coronavirusului, neaprobat încă și de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA). 

A spus acest lucru și în timpul show-ului TV „Live - Non è la d’Urso", moderat de Barbara d’Urso la televiziunea peninsulară Canale 5, declanșând o dezbatere explozivă, dincolo de limite, cu multe insulte.

Walter Zenga: „A fost obținut prin metode naturale"

„Vaccinul chinez era cel mai disponibil aici și a fost obținut prin metode naturale, tradiționale, cu tehnica folosită pentru alte boli, precum hepatita A", a explicat el. Întrebat cât a plătit, Zenga a răspuns: „Nimic. Sunt rezident în Dubai". 

A adăugat: „În ianuarie, a fost vârf de cazuri în oraș, dar au încercat să controleze virusul, neînchizând totul. Restaurantele sunt deschide la 50 la sută, la fel ca cinematografele, școlile sunt deschise, iar distanțele sunt respectate mereu. Cine nu o face plătește! Toți cei care lucrează în restaurante, de exemplu, au fost vaccinați. A doua doză trebuie făcută la 21-28 de zile și nu a avut nicio contraindicație. Vaccinul chinez e cel mai căutat în Dubai".

Scandal imens la conferința Olandei! Căpitanul, acuzat de un jurnalist: „De ce nu ieși de pe teren și când mor oameni?”
CM 2022
Scandal imens la conferința Olandei! Căpitanul, acuzat de un jurnalist: „De ce nu ieși de pe teren și când mor oameni?”

Walter Zenga: „Tu n-ai ieșit nici măcar din Milano"

Zenga a fost întrerupt de Alessandro Cecchi Paone, 59 de ani, un cunoscut jurnalist italian, pornind un dialog halucinant:

Cecchi Paone: Ți s-a spus și câte persoane au avut efecte adverse de la acel vaccin? E nevoie de aprobarea Agenției Europene a Medicamentului. 
Walter Zenga: Cecchi Paone, nu spune prostii! 

Cecchi Paone: Nu-ți permit, există reguli care trebuie respectate. EMA decide. Nu am încredere, du-te și vezi cum se tratează filipinezii!
Walter Zenga: Ce spui?! Despre ce vorbești, când tu n-ai ieșit nici măcar din Barona (n.r. cartier din Milano)! 

Cecchi Paone: Ești prost? Vrei să te dau în judecată? Vorbește de fotbal, nu de știință. Ignorantule! 
Walter Zenga: Când locuiești în străinătate, ai o mentalitate diferită.

Moment în care moderatoare a intervenit și atmosfera a revenit la normal.

3 cluburia antrenat Walter Zenga în România: Național (1 iulie 2002 - 5 decembrie 2003), FCSB (30 iunie 2004 - 22 iulie 2005), Dinamo (3 septembrie - 24 noiembrie 2007)

Rezultatele lui Zenga în România 

  • FC Național: 43 de meciuri (19 victorii 8 egaluri 16 eșecuri)
  • FCSB: 41 de meciuri (23 de victorii 8 egaluri 10 eșecuri)
  • Dinamo: 12 meciuri (5 victorii 4 egaluri 3 eșecuri)

 VIDEO Cele mai tari intervenții reușite de Zenga

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Scandal imens la conferința Olandei! Căpitanul, acuzat de un jurnalist: „De ce nu ieși de pe teren și când mor oameni?”

5 ani de la dispariția lui Johan Cruyff. Barcelona face un anunț major ca omagiu: cine e antrenor în noul sezon

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
enjoythesilence
enjoythesilence  •  25 Martie 2021, 15:34
Postat de adi_stelistul pe 24 Martie 2021, 17:34

Ma bazez pe faptul ca de la busola, acum 1000 de ani, chinezii n-au mai inventat nimic deosebit. Au copiat, cu mult talent, ce-i drept, ce-au vazut la altii. Si fac chestii foarte bune pentru cine nu are bani multi de cheltuit. Cand au tot la vestici se uita. Cat despre emiri, draguta, deocamdata vaccinurile nu se dau pe baza de cine da mai mult. Sunt decizii politice la mijloc. Ca atunci cand e pe bani, din vest cumpara si emirii. Iar ideea cu "nu puteau cumpara orice" include ipoteza ca au ales, in cunostinta de cauza, vaccinul chinez. In cunostinta de cauza? Bazat pe ceva? Pe cunostintele lor de medicina? Sau pe-ale tale? Stai jos, 2!

salutare domnule. nu am mai fost pe aici de ani buni, dar observ ca redusii nu au evoluat deloc, sunt in aceeasi stare de larva:)) de ce iti bati tu capul cu ei? in rest, toate bune?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  25 Martie 2021, 07:53
Postat de bazinga pe 24 Martie 2021, 20:35

Ba, da de unde le stii tu pe toate, ""INTELEPTUL P.......""?

Ma, fii atent, iti spun un secret, dar ramane intre noi: am facut scoala! Chiar si acum inca mai fac, tot timpul invat cate ceva. Si citesc. Nu stiu daca stii cum vine asta, dar asa procedez. De stiut nu stiu atat de multe, ca n-am cum, in schimb asta ma ajuta sa imi dezvolt simtul critic, adica sa inteleg ce e credibil si ce nu si sa caut surse credibile de informatie. Nu e o metoda infailibila, dar e mult mai buna decat a celor ce se cred destepti desi tot parcursul lor scolar le-ar spune ca ar trebui sa fie foarte circumspecti in privinta asta.

bazinga
bazinga  •  24 Martie 2021, 20:37
Postat de adi_stelistul pe 24 Martie 2021, 16:50

Pana luna aceasta China si Rusia nu au cerut aprobarea EMA pentru vaccinurile lor, preferand o abordare individuala, tara cu tara, intr-o prima faza. Rusia a facut-o prima, in 4 martie, pentru Sputnik, depunand dosarul la EMA. Personal sunt convins ca vaccinurile acelea au o eficienta suficient de buna, dar sunt tot convins ca nu se compara cu cele americane. Asa cum nici macar cele europene (Astra Zeneca) n-o fac. Pentru ca pur si simplu sistemul american ultra-competitiv face ca cei mai buni cercetatori sa isi doreasca sa lucreze acolo, unde sunt si bine rasplatiti si unde banii pentru cercetare (aproape) nu sunt o problema.

*** in adulatia si admiratia absurda pe care o nutresti fata de perfizii americani....Vai, tie !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează