INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

WATFORD - LIVERPOOL 3-0 // VIDEO+FOTO Jurgen Klopp a suferit prima înfrângere în acest sezon de Premier League! Recordul lui Arsenal rămâne în picioare

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 20:17

Liverpool a pierdut pe terenul lui Watford, scor 3-0. E prima înfrângere în actualul sezon de Premier League pentru „cormorani”!

Primul gol a venit după o aruncare de la margine. Doucoure a câștigat duelul cu Van Dijk, a pasat perfect în fața porții, iar Ismaila Sarr a trimis în poartă din 3 metri. Senegalezul în vârstă de 22 de ani, revenit recent după o accidentare la coapsă, și-a continuat prestația excelentă în minutul 60. A țâșnit din spatele lui Van Dijk și l-a lobat elegant pe Alisson.

Golul de 3-0 a venit în urma unei harababuri generale în defensiva „cormoranilor”. Alexander-Arnold a încercat să îi trimită lui Alisson , dar pasa a fost interceptată de Doucoure. Mijlocașul francez a întors inspirat către Deeney, iar căpitanul gazdelor a trimis sigur, pe centrul porții.

Watford, victorie pentru Arsenal

Liverpool nu are emoții în lupta pentru titlu. Cu 10 etape rămase de disputat, „cormoranii” au un avans de 22 de puncte față de Manchester City, care are un meci mai puțin disputat. Jurgen Klopp a ratat însă egalarea unui record unic care datează din sezonul 2003/2004. Arsenal câștiga atunci titlul fără să piardă vreun meci.

Clasament Premier League

Watford - Liverpool 3-0 

  • Au marcat: Sarr '54 '60, Deeney '72

Echipele de start 

Watford: Foster - Kiko, Kabasele, Cathchart, Masina - Hughes, Capoue - Sarr, Doucoure, Deulofeu - Deeney
Antrenor: Nigel Pearson 

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Salah
Antrenor: Jurgen Klopp

Vezi și:

VIDEO+FOTO Hoffenheim - Bayern, întrerupt în minutul 77! Scene fără precedent: fotbaliștii au refuzat să mai joace

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mr.ban
mr.ban  •  01 Martie 2020, 08:19

Pentru watford, a fost una din serile alea in care iti iese tot si adversarului nimic. In special primul gol. Din o mie de faze, 999 nu cred ca reuseau sa inscrie. Golul 2 putea la fel de bine sa fie parat decat sa intre in poarta. De al treilea gol nici nu mai zic. Pasa gresita in fata portii. Cum am mai zis: au avut un meci in care le-a iesit absolut tot. Cat despre Liverpool? Cand joci numai cu formatii care baga autobaza in poarta, odata si odata vei pierde, e inevitabil. Asa ca, eu sugerez, sa faca la fel in deplasarea cu City. Sa stea numai in aparare, fara gegenpressing, fara faze ofensive, fara nimic, si sa dea gol pe contratac pe greselile adversarului. Pentru ca fotbalul din anul 2020.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  29 Februarie 2020, 23:10

Parca s-a repetat meciul cu Real din finala UCL din 2018. Minus gafele lui Karius

bazinga
bazinga  •  29 Februarie 2020, 22:57

IN SFARSIT!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează