INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

WATFORD - MANCHESTER UNITED 2-0 // VIDEO Gary Neville a întrerupt interviul lui Mourinho! Nu s-a putut abține când a văzut gafa lui De Gea

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 18:36

Manchester United a pierdut în deplasare cu Watford, scor 0-2. David De Gea a greșit flagrant la golul de 1-0 marcat de Sarr și a stârnit o reacție savuroasă din partea lui Gary Neville. 

Senegalezul Ismaila Sarr (21 de ani) a deschis scorul în minutul 50, cu o execuție acrobatică din 10 metri. Șutul nu a avut tărie, dar David De Gea nu a putut prinde mingea. Rezultatul final a fost stabilit de Deeney, din penalty, în minutul 54.  

Victoria este una vitală pentru Watford, codașă în continuare în Premier League cu doar 12 puncte. United ocupă locul 8, cu 25 de puncte. 

Neville a întrerupt declarațiile lui Mourinho

Gary Neville, legenda „diavolilor”, a urmărit partida pe unul dintre ecranele amplasate pe White Hart Lane. Analist la postul Sky Sports, Neville se afla în preajma lui Mourinho în momentul gafei lui De Gea. „The Special One” oferea un interviu înainte de Tottenham - Chelsea, dar a fost întrerupt de reacția fostului fundaș dreapta. 

Vezi și:

VIDEO Bayern Munchen i-a găsit înlocuitorul lui Manuel Neuer! Alexander Nubel a semnat pe 5 ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează