INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCHIMBARE

Wayne Rooney intră în ring » Schimbare radicală de carieră pentru legenda lui Manchester United

Wayne Rooney// Foto-IMAGO / PA Images
Wayne Rooney// Foto-IMAGO / PA Images

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2024 10:54 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 12:18

Wayne Rooney (38 de ani) vrea să se apuce de box. Fosta legendă a lui Manchester United a intrat în discuții cu organizatorii galei Misfit Boxing și se pregătește pentru intrarea în ring. 

Rooney ar putea boxa pentru o sumă considerabilă. Acesta negociază cu rapperul Olayinka Williams alias KSI, organizatorul Galei Misfit. Evenimentul a debutat în 2022 și a atras atenția prin prezența unor personalități precum actorul Logan Paul.

Opinie contra curentului la Premier GSP: „Șocant pentru unii, dar Ten Hag a reușit!”
PREMIER LEAGUE
Opinie contra curentului la Premier GSP: „Șocant pentru unii, dar Ten Hag a reușit!”

Rooney, pasiunea pentru box și un „knockout”

Englezii de la The Mirror menționează că Rooney „își cântărește opțiunile și așteaptă să vadă dacă își poate găsi o echipă după perioadele petrecute la Birmingham, DC United și Derby County”. 

Fostul atacant de la United și Everton a fost întotdeauna un fan pasionat de box și chiar a fost membru al unui club de amatori în copilărie în orașul său natal, Liverpool. 

Englezii amintesc și de o întâmplare care putea avea consecințe grave fostul jucător de la United. În 2015, Rooney a fost pus la podea de Phil Bardsley, fostul fundaș de la United, în timpul unui „meci” de box între cei doi coechipieri. 

Rooney ar putea să-și înceapă imediat noua carieră, deoarece Gala Misfit nu face parte din circuitul profesionist de box. Totuși, jurnaliștii englezi notează că „ofertele din fotbal primează în fața carierei în box”.

Rooney, din antrenorat direct la box

Wayne Rooney a devenit antrenor pentru prima dată în 2020, atunci când a fost numit pe bancă lui Derby County, acolo de unde a plecat în 2022 prin demisie după ce a retrogradat clubul în liga a 3-a. 

Fostul internațional englez a ales să-și încerce norocul în America la DC United, acolo unde a fost numit în vara lui 2022. El a plecat de la clubul american în octombrie 2023 după ce a ratat calificarea în play-off. 

253 de goluri în 559 de partideare Rooney pentru Manchester United, echipă cu care a câștigat 5 campionate și o Ligă a Campionilor

Recent, în ianuarie, Rooney a fost concediat de Birmingham City, echipă din al doilea eșalon al Angliei, unde a înregistrat un palmares teribil: 9 înfrângeri, 4 egaluri și doar 2 victorii în 15 meciuri. 

  • Articol scris de Mihai Popa
Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Liverpool, Man. City și Arsenal luptă în 3 la titlu în Premier League: „Dacă City reușește asta, e gata campionatul!”

Citește și alte articole:

Liverpool, Manchester City și Arsenal, față în față la Premier GSP: „Dacă City reușește asta, campionatul e gata!”
PREMIER LEAGUE
Liverpool, Manchester City și Arsenal, față în față la Premier GSP: „Dacă City reușește asta, campionatul e gata!”
Planul lui Radu Drăgușin după ce a prins doar 30 de minute la Tottenham: „Și Chivu a pățit la fel!”
ITALIA
Planul lui Radu Drăgușin după ce a prins doar 30 de minute la Tottenham: „Și Chivu a pățit la fel!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează