INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARIORI.RO

Week-end falimentar pentru pariori

Lui Muller (stînga) și celorlalți
bavarezi nu le-a venit să creadă că
au pierdut cu Hannover. FOTO Reuters
Lui Muller (stînga) și celorlalți bavarezi nu le-a venit să creadă că au pierdut cu Hannover. FOTO Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 19:47

Răsturnările de situaţie şi surprizele au fost la ordinea zilei, iar pariorii s-au ”ars” serios la buzunare


Multe rezultate neaşteptate s-au produs în campionatele Europei la finele săptămînii trecute. Destule favorite s-au împiedicat, altele n-au înscris ori au putut recupera un teren ce părea pierdut. Toate aceste momente i-au încurcat serios pe pariori. Iată cîteva dintre ele şi cît s-ar fi cîştigat la pariuri dacă s-ar fi mizat corect.

Dinamo - FC Braşov 0-0
Liga 1 n-a fost lipsită de surprize. Unul dintre cele mai pariate meciuri ale rundei, Dinamo - FC Braşov, s-a încheiat la egalitate, 0-0. Cine miza pe scorul exact prindea cota 11.00, iar remiza avea cota 4.00
5.50 era cota pentru ca Dinamo să nu marcheze

Lecce - AC Milan 3-4
Milan le-a dat emoţii celor care mizaseră pe 2 solist la Lecce. Deşi la pauză era 3-0 pentru gazde, au existat pariori care au mizat pe întoarcerea rezultatului, probabil cei obişnuiţi cu rezultatele suspecte din Serie A. O "triplă" a lui Kevin-Prince Boateng şi un ultim gol semnat de Yepes în minutul 83 au consfinţit victoria milanezilor, 4-3. Surprinzător sau nu, unii pariori mizaseră pe acest scor încă dinaintea începerii meciului, pe o cotă de 101.00.
21.00 era cota la scorul de 3-0 în favoarea lui Lecce pentru ca Milan să cîştige

Juventus - Genoa 2-2
Deşi mare favorită certă, Juventus doar a remizat acasă, 2-2 cu Genoa. Sezonul trecut, torinezii se impuseseră în ambele meciuri directe.
3.75 era cota pentru X solist

Man. Utd - Man. City 1-6
Campionatul Angliei a fost şi el plin de surprize neplăcute pentru pariori. Manchester United nu mai pierduse acasă de 25 de etape, cîştigînd 24 dintre acestea. A cedat însă cu 6-1 în faţa rivalei locale, City, într-un meci în care cota pentru 2 solist era 3.60.
501.00 era cota pentru scorul exact 1-6

QPR - Chelsea 1-0
Nou-promovata Queens Park Rangers, care în urmă cu două etape pierduse "afară" la Fulham cu 6-0, avea cota 10.00 să o învingă pe Chelsea.
21.00 era cota pentru scorul exact 1-0

Hannover - Bayern 2-1
Bayern avea 13 meciuri consecutive fără înfrîngere, iar în 12 dintre acestea nici măcar nu primise gol. A pierdut totuşi la Hannover, echipă care avea cota 1.70 să marcheze.
9.00 era cota pentru 1 solist

Barcelona - Sevilla 0-0
Barca s-a încurcat în faţa Sevillei, nereuşind să marcheze, deşi a beneficiat de un penalty în prelungiri. În acest sezon avea o medie de peste 4 goluri înscrise pe meci în partidele de acasă. Cota pentru X solist era 8.50.
13.00 era cota pentru ca Sevilla să nu ia gol

Villarreal - Levante 0-3
Neaşteptată a fost şi victoria lui Levante la Villarreal, mai ales prin proporţii. 2 solist avea cota 4.00, iar scorul corect 0-3 era cotat cu 41.00.
21.00 e cota pentru ca Levante să cîştige campionatul

Şahtior - Metalist 1-2
Şahtiorul lui Mircea Lucescu s-a împiedicat acasă de Metalist Harkov. Precedenta înfrîngere la Doneţk fusese suferită în urmă cu peste 6 luni, în faţa Barcelonei. Ultima oară cînd Şahtior pierduse o partidă de campionat primind 2 goluri pe teren propriu fusese în urmă cu mai bine de 4 ani.
7.00 era cota pentru victoria lui Metalist


Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează