INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wenger a găsit înlocuitor pentru Sanchez din Premier League » Atacantul dorit de tehnicianul francez a mai evoluat și la Manchester United

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 16:25

Atacantul lui Crystal Palace, Wilfried Zaha, ar putea ajunge la Arsenal Londra. Potrivit publicației The Sun, Zaha este considerat de antrenorul "tunarilor", Arsene Wenger, înlocuitorul perfect pentru Alexis Sanchez.

Aceeași sursă susține că Arsenal este dispusă să îi plătească lui Crystal Palace 35 de milioane de lire sterline pentru ivorian.

Sanchez intră în ultimele șase luni de contract și poate semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract. De teamă să nu îl piardă gratis, Arsenal ar vrea să se despartă de chilian chiar în această iarnă. Atacantul sud-american este dorit în continuare de Manchester City, echipă care a fost foarte aproape să îl cumpere în vara acestui an. Șefii "tunarilor" ar fi de acord să îl lase pe Sanchez în ianuarie în schimbul sumei de 30 de milioane de lire sterline.

2 goluriîn 5 partide a înscris Zaha în acest sezon

În vârstă de 25 de ani, Zaha a revenit în februarie 2015 la Crystal Palace de la Manchester United pentru aproximativ 4 milioane de euro. El mai are contract până în iulie 2022. Internaționalul ivorian este un produs al centrului de copii și juniori al "vulturilor", în curtea cărora se află de la vârsta de 12 ani.

În ianuarie 2013, după trei sezoane în care a fost om de bază al echipei care evolua atunci în Championship, Zaha a fost achiziționat de Manchester United pentru 13 milioane de euro. Ivorianul nu a reușit, însă, să se impună pe Old Trafford fiind împrumutat la Crystal Palace și Cardiff City.

surse: dailystar.co.uk, dailymail.co.uk, teamtalk.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează