INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wenger, indiferent după dezvăluirile despre reacția șocantă a lui Mourinho la adresa lui » "Vorbesc doar despre fotbal!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 20:21

Rivalitatea de peste 12 ani dintre Arsene Wenger și Jose Mourinho a ajuns la un nou episod după dezvăluirile din cartea lui Robert Beasley, Jose Mourinho: Up Close and Personal.

"Într-o zi o să-l găsesc în afara unui teren de fotbal și o să-i sparg fața!", sună amenințarea portughezului, care îl lasă însă rece pe tehnicianul lui Arsenal.

"Vorbesc doar despre fotbal. Sunt concentrat pe meciul de mâine cu Chelsea", a reacționat, nepăsător, Wenger la conferința de presă de astăzi, conform The Guardian.

Acesta a ținut să precizeze că nu îl interesează cartea jurnalistului Beasley. "Nu am citit-o și, în mod sigur, n-o voi face. Nu am nicio problemă personală cu nimeni. Nu fac, de obicei, comentarii despre alții, uneori spun doar ceea ce simt", a comentat, pe scurt, francezul.

0 victoriișase remize și șapte înfrângeri este bilanțul stânjenitor pentru Wenger în cele 13 partide în care l-a întâlnit pe Mourinho

Rivalitatea dintre cei doi antrenori datează încă din 2004, de la primul mandat al lui Mourinho la Chelsea. Conflictul a luat amploare în octombrie 2014, atunci când cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie pe linia de tușă.

sursa: theguardian.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează