INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Antrenorii lui Werder Bremen, anchetați după ce ar fi utilizat certificate de vaccinare false! Au cerut rezilierea contractelor

Markus Anfang este suspectat că a utilizat un certificat fals de vaccinare // foto: Imago Images
Markus Anfang este suspectat că a utilizat un certificat fals de vaccinare // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 12:55 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 13:38

Antrenorul Markus Anfang (47 de ani) și „secundul” acestuia, Florian Junge (35), au demisionat de la Werder Bremen, fiind anchetați de autoritățile germane pentru că ar fi folosit certificate COVID-19 false.

Joi seara, Werder a anunțat că antrenorul principal Markus Anfang este anchetat de autorități. Clubul a transmis și că Markus Anfang „a negat vehement acuzațiile și a asigurat autoritățile că este vaccinat complet, astfel că nu a utilizat un certificat de vaccinare fals”.

Australian Open 2022, doar pentru jucătorii vaccinați! Participarea lui Novak Djokovic, sub semnul întrebării
DECIZIE
Australian Open 2022, doar pentru jucătorii vaccinați! Participarea lui Novak Djokovic, sub semnul întrebării

Markus Anfang a demisionat de la Werder Bremen

Totuși, în această dimineață, Anfang și „secundul” Florian Junge, anchetat la rândul său, și-au înaintat demisiile, invocând haosul din ultimele zile drept motiv.

„Din cauza stresului uriaș cauzat clubului, echipei, familiei mele și mie, am decis să renunț la postul de antrenor principal la Werder Bremen. Am cerut conducerii să-mi dizolve contractul, o cerere pe care au îndeplinit-o. Îi doresc clubului tot succesul din lume atât pentru meciul de astăzi cu Schalke, cât și pentru viitor”, a explicat Markus Anfang.

El a fost completat de „secundul” Florian Junge: „Regret profund că perioada petrecută la Werder Bremen a ajuns deja la final. M-am simțit ca acasă aici și doresc sincer numai bine pentru echipă și toți cei de la club”.

„Prin această decizie, Markus și Florian au dat dovadă de responsabilitate, dorind să pună capăt neliniștii care a înconjurat clubul în ultimele zile. Le respectăm decizia și vom începe căutarea pentru un nou antrenor principal”, a spus Frank Baumann, directorul sportiv al clubului.

Cum s-a apărat Markus Anfang

Cu privire la acuzațiile care i-au fost aduse, fostul antrenor principal al lui Werder a spus că „mi-au fost administrate cele două doze la un centru oficial de vaccinare și am primit autocolantele pe care să le lipesc pe pașaportul galben de vaccinare. Apoi l-am digitalizat la o farmacie și am presupus că totul e în regulă. Sper ca această situație să fie lămurită rapid”.

După 13 meciuri, Werder Bremen ocupă locul 8 în Zweite Bundesliga, având 19 puncte, 6 sub Regensubrg, echipa clasată pe 2, care asigură promovarea directă. La meciul de astăzi cu Schalke, Werder va fi pregătită de antrenorul secund Danjiel Zenkovic, care va fi asistat de Christian Brand, antrenorul principal de la echipa U19.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Kevin de Bruyne, testat pozitiv cu Covid-19 » Ce partide va rata mijlocașul lui City

Mbappe, șanse tot mai mari să semneze cu Real Madrid » Prelungirea contractului, o afacere prea scumpă pentru PSG?!

Playtech: Simona Halep și Toni Iuruc pregătesc un nou tun financiar. Ce afacere le va umple conturile bancare


Comentarii (2)
dexter7
dexter7  •  20 Noiembrie 2021, 17:03
Postat de bazinga pe 20 Noiembrie 2021, 14:34

Ei....uite ca si nemtii au inconstientii si iresponsabilii....sosocistii lor!

Prostalaule, ai citit articolul???

bazinga
bazinga  •  20 Noiembrie 2021, 14:34

Ei....uite ca si nemtii au inconstientii si iresponsabilii....sosocistii lor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează