INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM UNITED - LIVERPOOL

WEST HAM - LIVERPOOL 1-1 // GALERIE FOTO Ce deziluzie pentru Liverpool! » Echipa lui Jurgen Klopp a făcut un nou pas greșit și primul titlu după 29 de ani e în mare pericol!

West Ham - Liverpool // FOTO: Reuters +4   FOTO
West Ham - Liverpool // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 23:47

WEST HAM - LIVERPOOL 1-1 // Liverpool a bifat luni seara al doilea pas greșit consecutiv în lupta la titlu din Premier League, 1-1 în deplasare cu West Ham, și mai păstrează o distanță de doar 3 puncte față de Manchester City, care vine tare din urmă după victoria cu Arsenal de duminică, 3-1. 

Liverpool a deschis scorul în minutul 22, când Sadio Mane a gestionat elegant pasa venită de la Milner și a înscris cu un șut plasat.

„Cormoranii” au fost egalați șase minute mai târziu, după ce defensiva lui Jurgen Klopp a fost luată prin surprindere, iar Michail Antonio a înscris cu un șut plasat din interiorul careului.

Liverpool a dominat cu autoritate din acel moment, a încheiat meciul cu o posesie de peste 70%, dar a ratat nepermis mari ocazii de gol și a plecat cu un singur punct din deplasarea de la West Ham.

west ham liverpool 3 +5 FOTO

Liverpool acumulează 62 de puncte, însă mai păstrează o distanță de doar trei lungimi față de Manchester City, care are 59 de puncte. Tottenham e pe 3, cu 57 de puncte. 

Vezi și: VIDEO Scandal în Premier League după Leicester - Manchester United » Antrenorul, înjurat de propriul jucător: „Prostul dracului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  05 Februarie 2019, 10:12

DIN 7 PUNCTE sau facut doar 3, acum meciul direct si e cam gata! Sper ca sezonul asta L`pool sa castige campionatul! Oricum in Pr League totul e posibil, mai ales ca acolo se joaca fotbal! Cum o fost Leicester campioana cu 2 sezoane, de ce nu at fi inca o surpriza, Tottenham

113087319635072
Constantin Constantin  •  05 Februarie 2019, 09:15

Eu nu inteleg , profesia de ziarist . Noi toti , care muncim , gresim , platim , avertismente ...etc . Ei , ziaristii , zilnic ne vand gogosi , stiri umflate , neverificate , articole comandate de Becali , Hagi si altii . Pe ei nu ii verifica nimeni ? Nu ii avertizeaza nimeni ? Nu ii trage la raspundere nimeni ? Nici macar nu isi semneaza articolele ..

1735767466699239
Mike Che  •  05 Februarie 2019, 08:11

Articol scris de cineva care nu a văzut meciul... La ce ocazii a mai avut WestHam și având în vedere ofside-ul de doi metri la golul lui Liverpool, pot fi mulțumiți cu un egal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează