INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER - UNITED 0-1

VIDEO Scandal în Premier League după Leicester - Manchester United » Antrenorul, înjurat de propriul jucător: „Prostul dracului!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 14:42

Manchester United a reușit o nouă victorie în era Ole Gunnar Solskjaer, scor 1-0 (Rashford 9) pe terenul lui Leicester, însă la finalul partidei a avut loc și un moment neplăcut.

Englezii de la Daily Mirror au surprins la finalul partidei un moment în care antrenorul „vulpilor”, Claude Puel (57 de ani), a stat de vorbă câteva secunde cu Paul Pogba.

Jamie Vardy (32 de ani), atacantul lui Leicester, a observat dialogul celor doi și s-a înfuriat teribil: „De ce stă de vorbă cu ei? Prostul dracului!”, ar fi spus Vardy, conform sursei citate.

10 meciuri a bifat Solskjaer pe banca lui United de când a preluat-o, reușind 9 victorii și un egal în toate competițiile

VEZI și:

FOTO Au fost făcute publice primele imagini cu avionul prăbușit în care se afla Emiliano Sala: „Este vizibil un ocupant al avionului, în interior” » Atenție, vă pot afecta emoțional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1489952144382648
Petre Teodor  •  05 Februarie 2019, 16:09

nu stiu daca este adevarat , dar daca este,jignirea inseamna lipsa de respect !

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  04 Februarie 2019, 16:22

Vardy afara de la Leicester!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează