INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM - MAN CITY

VIDEO + FOTO Manchester City, pas greșit în Premier League » Lupta cu Liverpool continuă, iar titlul încă poate fi decis de un baraj! Toate calculele

West Ham United și Manchester City au remizat, scor 2-2, în penultima rundă din Premier League. Lupta la titlu continuă. +9   FOTO
West Ham United și Manchester City au remizat, scor 2-2, în penultima rundă din Premier League. Lupta la titlu continuă.

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 17:06 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 18:31

West Ham United și Manchester City au remizat, scor 2-2, în penultima rundă din Premier League. Lupta la titlu continuă.

Elevii lui Guardiola au pus stăpânire pe joc încă din primul minut, au plimbat minge la marginea careului advers, dar au fost pedepsiți în minutul 24, când Jarrod Bowen a fructificat un contraatac. L-a depășit pe Ederson și a trimis în poarta goală.

Ce au făcut stranierii în acest week-end » Bicfalvi, încă o „dublă” în Rusia!
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în acest week-end » Bicfalvi, încă o „dublă” în Rusia!

Mijlocașul englez a mai lovit o dată. În minutul 45 a dejucat pasul la ofsaid al lui Zinchenko și a înscris cu un șut din afara careului.

Manchester City, doar remiză pe terenul lui West Ham

„Cetățenii” au revenit în joc imediat după pauză, la șutul deviat al lui Grealish. Șansa le-a surâs din nou oaspeților. În minutul 69, Coufal și-a trimis mingea în propria poartă, cu capul, după o lovitură liberă executată inteligent de Mahrez. 

Același Mahrez putea să aducă victoria, dar a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 86.

Calcule la titlu în Premier League: Manchester City e la mâna ei

Manchester City are 4 puncte avans față de Liverpool. „Cetățenii” mai au un singur meci de disputat pe teren propriu, împotriva lui Aston Villa. Liverpool mai are două meciuri, în deplasare cu Southampton și acasă cu Wolverhampton.

City este la mâna ei. Cu o victorie în ultima rundă va deveni matematic campioană. Liverpool trebuie să câștige ambele partide și să spere că „cetățenii” se vor încurca. 

Există și un scenariu unic în istorie, un meci de baraj pentru titlu. Pentru asta, Manchester City trebuie să piardă cu Aston Villa, iar Liverpool să obțină 4 puncte. În plus, golaverajul celor două trebuie să fie identic la final, același număr de goluri primite și marcate.

Citește și alte știri din fotbalul european:

Tatăl lui Messi, detalii despre viitorul fiului său » Care ar urma să fie următoarea echipă a lui Leo

Secretul lui Jurgen Klopp la penalty-urile din Chelsea - Liverpool. Antrenați de neurocercetători! Unica eroare și-a asumat-o el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează