INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Incredibil! S-a înțeles cu 3 cluburi, acum a primit o a 4-a ofertă, dar a semnat una extrafotbalistică

Wilfried Zaha s-a căsătorit cu iubita lui, Paige Bannister. Foto: Instagram
Wilfried Zaha s-a căsătorit cu iubita lui, Paige Bannister. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 15:57 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 15:57

Internaționalul ivorian Wilfried Zaha (30 de ani) a bătut palma cu Lazio, cu Fenerbahce și cu Al-Nassr, după ce și-a încheiat contractul cu Crystal Palace. Fostul său club a revenit cu o ofertă de prelungire, însă atacantul în vârstă de 30 de ani a lăsat pe toată lumea în suspans și s-a căsătorit.

Sosit în 2015, de la Manchester United, Wilfried Zaha și-a încheiat în această vară contractul cu Crystal Palace. Iar în căutarea unui nou loc de muncă, a bătut palma cu trei cluburi: Lazio, Fenerbahce și Al-Nassr. Pur și simplu, atacantul ivorian n-a refuzat pe nimeni.

Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș: „Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Am înțeles că asta vrea”
FCSB
Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș: „Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Am înțeles că asta vrea”

Ofertă pentru Wilfried Zaha: 4 ani și 230.000 de euro pe săptămână

De ajuns? Se pare că nu. Palace tocmai i-a făcut o ofertă de prelungire! Contract pe 4 ani și un salariu cifrat la 230.000 de euro pe săptămână. 

Atuul londonezilor? Zaha și-a petrecut cea mai mare parte a carierei acolo și cunoaște clubul ca pe buzunarele sale. Problema? Nu joacă în cupele europene, la toamnă.

Wilfried Zaha ar putea juca în cupele europene

Lazio, în schimb, va fi prezentă în Liga Campionilor. Iar Fenerbahce va evolua în Conference League. La Al-Nassr, în schimb, are șansa de a juca alături de Cristiano Ronaldo.

Cert este că, deocamdată, atacantul în vârstă de 30 de ani a semnat un singur contract. Extrafotbalistic. S-a căsătorit cu iubita lui, Paige Bannister.

+9 FOTO

Zaha a renunțat la Anglia pentru Coasta de Fildeș

Născut la Abidjan, în Coasta de Fildeș, Zaha a crescut în Anglia de la vârsta de 4 ani. El a și debutat în tricoul naționalei Albionului, în 2012, într-un amical, apoi a mai bifat unul, în 2013.

După care, vreme de 4 ani n-a mai fost chemat, ceea ce l-a determinat să schimbe echipa reprezentativă. Iar la Cupa Africii pe Națiuni, ediția 2017, a jucat în tricoul Coastei de Fildeș.

31 de selecțiiși 5 goluri are Wilfried Zaha în naționala Coastei de Fildeș

Citește și:

Un star din Premier League a jucat un sezon întreg deși era anchetat pentru viol

Manchester United a ajuns la un acord cu vedeta Fiorentinei

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
therealreddog33
therealreddog33  •  05 Iulie 2023, 09:17

S-a înțeles cu 3 cluburi dar nu a semnat nici un contract...aha, foarte logic domnule ziarist Botezatu. La "scăpări" din astea nu mai cere nea Ovi o aspră muștruluire în public? Sau e valabilă doar pentru Burleanu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează