INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Brazilianul Willian a fost irezistibil în partida care a deschis noul sezon de Premier League: a contribuit la toate cele trei goluri ale ”tunarilor”

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 15:40 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 16:59

Ce debut în noul campionat, Arsenal! După ce a cucerit două trofee în august, FA Cup (2-1 cu Chelsea) și Supercupa Angliei (1-1, 5-4 la penaltyuri cu Liverpool), echipa lui Mikel Arteta a început în forță Premier League. 3-0 în deplasare cu Fulham, de-abia revenită în elita Angliei.

Brazilianul Willian, cel mai important transfer al verii la "tunari", chiar dacă a venit gratis de la Chelsea, a făcut un meci foarte bun. A contribuit la primul gol - mingea șutată de el a fost respinsă de portarul slovac Rodak până la Lacazette, care a înscris din careul mic - și a pasat decisiv la celelalte două reușite: centrare din corner pentru compatriotul său Gabriel Magalhães (achiziționat de la Lille cu 26 de milioane de euro) și diagonală perfectă pentru Aubameyang, care a finalizat superb, la colțul lung.

22,5 milioane de euroeste cota pe transfermarkt a lui Willian

Arsenal întâlnește etapa viitoare echipa lui David Moyes, West Ham. Meciul se va disputa pe Emirates Stadium pe 19 septembrie, de la ora 22.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ruptură la Barcelona! Luis Suarez, lăsat în afara lotului la primul meci amical

PSG mută pe piața transferurilor » Florenzi vine sub formă de împrumut pe Parc des Princes

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
drimmero
drimmero  •  12 Septembrie 2020, 18:40

Start perfect... nu ma asteptam ca Gabriel sa se prezinte atat de bine inca de la primul meci.. Willian woow... transfer de nota 10!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează