INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

WOW! La ce decizie au recurs oficialii lui Manchester United pentru a nu mai avea probleme în superturneul din China

Acum 3 ani, Manchester United a avut mari probleme din cauza ternurilor proaste din China // foto: Guliver/Getty Images
Acum 3 ani, Manchester United a avut mari probleme din cauza ternurilor proaste din China // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2019 12:13

Responsabilii lui Manchester United nu vor să mai aibă problemele din turneul efectuat în China în 2016, când, din cauza ploilor torențiale, suprafețele de joc au suferit cumplit și le-au stricat pregătirea. 

Noi încă avem probleme cu întreținerea suprafețelor de joc pe Național Arena și la Craiova, pe noul „Ion Oblemenco”. Englezii, în schimb, au ajuns atât de departe încât, ca să le fie bine în turnee, se ocupă de terenurile altora!

Manchester United pleacă săptămâna viitoare în China, iar la Shanghai va deschide joi seria de amicale împotriva lui Tottenham. Dar în Asia e sezonul ploilor și pentru perioada respectivă s-au anunțat furtuni, ceea ce i-a determinat pe șefii clubului să trimită încă de pe acum un specialist în îngrijirea gazonului, pentru a nu mai repeta experiența neplăcută din 2016.

Acum trei ani, ploile au distrus suprafața de joc a arenei „Cuibul Păsărilor”, din Beijing, astfel că United a trebuit să-și anuleze un meci-test. Iar pe cel împotriva Borussiei Dortmund l-a disputat la Shanghai pe un gazon dezastruos, cu toate eforturile făcute de un specialist împrumutat de la rivala Manchester City.

Vezi și: Business Real » Strategia nouă prin care își finanțează „fabrica” de talente » Academia „înghite” 13,7 milioane de euro anual numai cu salariile jucătorilor și ale antrenorilor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (1)
1789500574698217
Cristian Tatomirescu  •  19 Iulie 2019, 15:13

Daca au asa ceva, putem ore sa-i rugam sa ni-l trimita si noua, la Craiova?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează