INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

EXCLUSIV / VIDEO Imagini exclusive ale GSP de la promovarea echipei lui Ryan Reynolds » Nebunie în tribune și în baruri, după accederea în liga a patra engleză, după o pauză de 15 ani

Articol de , - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 12:10 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 14:30

Gazeta Sporturilor vă oferă imagini fabuloase din tribunele stadionului Racecourse Ground, casa echipei galeze Wrexham, care sâmbătă seară a promovat în liga a patra engleză, după o pauză de 15 ani. 

Formația patronată de actorii Ryan Reynolds și Rob McElhenney s-a impus în fața lui Boreham Wood, scor 3-1, și și-a asigurat promovarea matematică, cu o etapă rămasă de disputat. 

Imagini exclusive oferite de GSP de la promovarea obținută de Wrexham

Fanii lui Wrexham s-au dus încrezători la stadion îmbrăcați în tricoul echipei, cu fulare la gât, dar și cu steaguri în culorile alb și roșu, cele ale clubului. 

Imediat după fluierul de final al meciului cu Boreham Wood, în boxele arenei galeze a fost celebrul al trupei britanice Queen, „We are the champions” (n.r.- „Noi suntem campionii”). 

Wrexham a promovat în liga a IV-a (foto: Guliver/Getty Images)
Rob McElhenney și Ryan Reynolds au sărbătorit intens promovarea lui Wrexham (foto: Guliver/Getty Images)
Managerul lui Wrexham, Phil Parkinson, a promovat echipa în liga a IV-a (foto: Guliver/Getty Images)
Managerul lui Wrexham, Phil Parkinson, a promovat echipa în liga a IV-a (foto: Guliver/Getty Images)
Rob McElhenney și Ryan Reynolds au sărbătorit intens promovarea lui Wrexham (foto: Guliver/Getty Images)
+6 FOTO

Suporterii trupei din Wrexham au început să cânte la unison numele echipei favorite, în timp ce fotbaliștii galezilor se plimbau pe gazon, pentru a sărbători promovarea în liga a patra.

Sărbătoare a fost și în barurile din orașul din Țara Galilor, acolo unde fanii lui Wrexham au avut motive de bucurie după victoria favoriților. 

Victoria de sâmbătă a dus-o pe Wrexham la 110 puncte, 4 peste Notts County. Galezii mai au de disputat un meci, în deplasare, la Torquay, pe data de 29 aprilie. 

Citește și: 

Suporterii Borussiei Dortmund au sărbătorit victoria cu Frankfurt ca pe titlu! În ploaie, cu copiii

Leao, aproape să semneze pe un salariu de aproape 5 ori mai mare + bonus de două milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Mazavalt
Mazavalt  •  23 Aprilie 2023, 13:31

Si cam ce anume v-a impins spre liga a patra englea? Sunt curios motivul sportiv nu cel platit.... Cam cat de des ati scris de FC Romania ca si aia cica e echipa printr-o liga engleza.....Sau dece ANglia si nu Franta sau Olanda....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează