INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYER LEVERKUSEN

Unde va antrena Xabi Alonso în sezonul următor: „Nu există nicio îndoială”

Xabi Alonso, foto: Getty Images
Xabi Alonso, foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 19:23 / Actualizat marti, 19 martie 2024 20:27

Bayer Leverkusen nu îl va lăsa pe Xabi Alonso să plece. Anunțul a fost făcut de Fernado Carro, directorul general al nemților. Vestea vine în contextul în care s-a speculat faptul că tehnicianul îl va înlocui la Liverpool pe Jurgen Klopp.

Xabi Alonso are contract cu Leverkusen până în 2026 și este aproape de o performanță istorică în acest sezon. Bayer este lider în Germania, cu un avans de 10 puncte față de Bayern, ocupanta locului 2, și este aproape de a-i aduce echipei sale primul titlu din istorie.

Drama lui Courtois, fără sfârșit » Și-a rupt și celălalt genunchi și va rata tot sezonul!
SPANIA
Drama lui Courtois, fără sfârșit » Și-a rupt și celălalt genunchi și va rata tot sezonul!

Xabi Alonso rămâne la Bayer Leverkusen

Fernando Carro este convins că tehnicianul nu va pleca și a precizat faptul că a discutat deja cu Xabi strategia pentru sezonul următor.

„Are contract până în 2026 și nu există nicio îndoială, va rămâne aici. În fotbal nu știi niciodată ce se va întâmpla, dar am multă încredere că va rămâne, avem o relație foarte bună. Sunt foarte relaxat în acest sens.

Gândim de mult timp strategia pentru sezonul următor, iar Xabi Alonso va face parte din proiect”, a precizat Carro, conform Mundo Deportivo.

Conducătorul germanilor a pus, așadar, punct speculațiilor în legătură cu viitorul antrenorului. Au existat speculații conform cărora acesta ar fi putut ajunge la Bayern Munchen sau Liverpool, dar viitorul acestuia este tot la liderul din Germania.

Chiar și în acest context, directorul general de la Leverkusen a precizat că este pregătit de orice, în cazul în care Xabi se va răzgândi și va decide să plece: „Avem pregătită o listă de antrenori care este într-o continuă actualizare. Trebuie să fim pregătiți în cazul în care lucrurilor vor fi diferite”, a adăugat Carro.

Xabi o pregătește pe Leverkusen din noiembrie 2022, după ce antrenase echipa de tineret a lui Real Madrid și Real Sociedad B.

„Ar fi extraordinar dacă am câștiga un trofeu după 31 de ani. Pentru nivelul campionatului ar fi bine ca Bayern să nu câștige al 12-lea titlu consecutiv, este părerea mea clară.

Observ că primim foarte mult sprijin și foarte multă lume își dorește să fim campioni. Nu am făcut-o încă, mai sunt opt meciuri și vom încerca să facem acest lucru”, a adăugat directorul general al lui Leverkusen, pentru sursa citată.

Citește și alte știri:

Un vicecampion mondial a ajuns asistent la fosta echipă a lui Radu Drăgușin » Ce misiune imposibilă are!
ITALIA
Un vicecampion mondial a ajuns asistent la fosta echipă a lui Radu Drăgușin » Ce misiune imposibilă are!
Număr important de bilete vândute pentru amicalul România - Irlanda de Nord
NAȚIONALA
Număr important de bilete vândute pentru amicalul România - Irlanda de Nord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează