INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ansu Fati, ruptură: va sta pe margine o lună » Xavi găsește 11 jucători accidentați la Barcelona!

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 11:57 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 13:01

Xavi, 41 de ani, va fi lipsit de un jucător foarte important, abia revenit după o accidentare gravă la genunchi, dar și de alți doi, schimbați la Vigo. În total, Barca a ajuns la 11 indisponibili!

De 23 de ani nu i s-a mai întâmplat Barcelonei să risipească un avantaj de trei goluri avut la pauză în campionat. A pățit-o sâmbătă la Vigo, unde Celta a revenit formidabil și a scos un 3-3 în prelungiri, și datorită „dublei" lui Iago Aspas

Dincolo de punctele pierdute, care îi aruncă pe catalani la zece distanță de liderul și rivala Real după numai 12 etape, rămâne marea problemă a crizei de efectiv. Xavi preia un lot ruinat de accidentări. S-a ajuns la 11 în urma deplasării din Galicia!

Barcelona a pierdut trei dintr-un foc

„Dacă toată lumea ar fi aptă, totul ar arăta altfel. Nu este o scuză, dar e un aspect important. Am jucat foarte bine în prima parte", a căutat un alibi „interimarul" Sergi Barjuan. Care a fost nevoit să opereze trei schimbări din cauza problemelor medicale. Ansu Fati a ieșit la pauză. 

Abia revenit în urma unei lungi absențe de un an din cauza genunchiului, a suferit o ruptură la bicepsul femural și a fost filmat la autocar în cârje, urmând să lipsească iarăși. Cel puțin o lună! Tot o repriză a rezistat și Eric Garcia, iar Nico González a părăsit terenul după o oră, ambii accidentați, cu probleme musculare.

În a doua repriză, am uitat cum să jucăm fotbal, ne-a lipsit personalitatea, jucătorii trebuie să se schimbe. Rezultatul e mare lovitură pentru noi, dar încă ne mai putem lupta la titlu - Frenkie de Jong, mijlocaș Barcelona

Coutinho a refuzat să intre pe teren!

În plus, Coutinho a refuzat să intre în repriza secundă! Astfel că Sergi a trebuit să apeleze la debutantul marocan Ezzalzouli, 19 ani: „Nu dau atenție jucătorilor care se încălzesc ori celor de pe margine. Mă uit la meci, am o mare responsabilitate. N-am vorbit cu Xavi până acum. El are ideile lui, sper să scoată tot ce e mai bun din acești jucători". 

Mesajul noului antrenor e clar: „Suntem Barcelona, cel mai mare club din lume și trebuie să câștigăm, nu să facem egal sau să pierdem. De aceea, voi fi foarte exigent! Este provocarea cea mai mare a carierei, vin într-un moment foarte greu la club, dar cu multe iluzii și sper ca totul să iasă bine". Barcelona e acum mai aproape de retrogradare decât de cursa pentru titlu! 

3situații în care ca jucător și antrenor s-au produs reveniri de la 3-0 s-au consemnat în istoria de 92 de ani în LaLiga. Sergi e al treilea, după Ricardo Zamora și Fernando De Argila

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Schimbare de lider în La Liga » Real Madrid, victorie la limită cu Rayo Vallecano

„Nu există dubii!” » Agentul lui Sergio Ramos, totul despre posibila plecare de la PSG

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
injunghiatu
injunghiatu  •  07 Noiembrie 2021, 20:18
Postat de cky33 pe 07 Noiembrie 2021, 14:04

Cum a refuzat Coutinho sa intre :))?

Pai e vedeta..isi permite. Asa cum isi permite si dembele sa-si bata joc de pregatire si sa se accidenteze non stop. Asa cum si altii isi permit sa renunte la milioane din salariu ca sa ajute clubul. Fiecare isi permite ce vrea..exact dupa caracter.

michael
michael  •  07 Noiembrie 2021, 14:26

Sper ca în iarnă să dispară și ăsta(pentru care Barca a plătit o căruță de bani și nu joacă nimic), alături de Luuk de Jong și BradWhaite!! Culmea, mai are și fumuri de vedetă.

cky33
cky33  •  07 Noiembrie 2021, 14:04

Cum a refuzat Coutinho sa intre :))?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează