INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Ce performanță! Xavi și Barcelona au egalat recordul uluitor stabilit de Zinedine Zidane la Real Madrid

Xavi Hernandez, antrenor Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Xavi Hernandez, antrenor Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 08:33 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 08:45

Victorioasă la Cadiz, scor 4-0, Barcelona a ajuns la 17 meciuri consecutive fără înfrângere în deplasare în La Liga, egalând astfel recordul stabilit de Real Madrid în 2016.

De la revenirea lui Cadiz în La Liga, în sezonul 2020/2021, Barcelona nu reușise să-i învingă pe „pirați”, în fața cărora a pierdut de două ori și a remizat în alte două rânduri.

Seria nefericită pentru catalani a fost întreruptă sâmbătă seara, cu o victorie clară, 4-0, în care toate golurile au venit în a doua parte.

Momente teribile la Cadiz - Barcelona! Meciul a fost oprit aproape o oră, după ce un fan a făcut infarct » Portarul a fugit după defibrilator, apoi suporterul a fost resuscitat și dus la spital
Cadiz - Barcelona
Momente teribile la Cadiz - Barcelona! Meciul a fost oprit aproape o oră, după ce un fan a făcut infarct » Portarul a fugit după defibrilator, apoi suporterul a fost resuscitat și dus la spital

Barcelona lui Xavi Hernandez a egalat recordul stabilit de Real Madrid cu Zinedine Zidane la cârmă

Barcelona, preluată de antrenorul Xavi Hernandez în noiembrie 2021, a ajuns astfel la 17 meciuri consecutive de campionat în deplasare fără înfrângere. Este un record al competiției, stabilit în 2016 de Real Madrid, antrenată atunci de Zinedine Zidane.

În seria Barcelonei se numără rezultate impresionante, precum 3-0 cu Sevilla, 4-1 cu Real Sociedad, 4-0 cu Real Madrid și 4-1 cu Valencia.

Următorul meci de campionat în deplasare al Barcelonei va avea loc pe 1 octombrie, la Mallorca. Până atunci, echipa blaugrana va juca „afară” cu Bayern Munchen, în Liga Campionilor.

Barcelona este lider în La Liga momentan, cu 13 puncte acumulate în 5 etape. Dacă Real Madrid câștigă acasă cu Mallorca în această etapă, atunci madrilenii vor redeveni lideri, cu 15 puncte.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Bayern a comis-o iar în Bundesliga, dar trimite un puști direct în istorie! A devenit cel mai tânăr marcator din istoria clubului

Alimentul secret din dieta lui Haaland: „Tu sigur nu mănânci așa ceva”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
francescoli1974
francescoli1974  •  11 Septembrie 2022, 21:14

Real Madrid a câștigat cu Mallorca și au 5 din 5 in campionat(victorii)!Din astea cinci,primele trei au fost in deplasare.

francescoli1974
francescoli1974  •  11 Septembrie 2022, 15:14

Nu-l mai lăudați atât pe Xavi,nu a realizat încă nimic,Ancelotti a luat anul trecut,la al doilea mandat la Real,din primul an,titlul in Primera,UCL, Supercupa Spaniei și Supercupa Europei.Un record destul de inutil al Barcelonei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close