INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

„Salut, sunt Xavi! Vrei să joci la Barcelona?” » Strategie inedită pe piața transferurilor

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 ianuarie 2022 21:13 / Actualizat sambata, 01 ianuarie 2022 21:30

Xavi Hernandez (41 de ani) vrea să aibă sub control fiecare aspect de la Barcelona și se implică direct în negocierile cu fotbaliștii pe care îi dorește. 

Xavi nu are răgaz de la revenirea în Spania. Controlează fiecare detaliu la Barcelona și vrea să aibă la dispoziție jucători dedicați 100% proiectului. 

„Monstrul” Newcastle a ieșit pe piață cu prima ofertă-gigant!
PREMIER LEAGUE
„Monstrul” Newcastle a ieșit pe piață cu prima ofertă-gigant!

Din acest motiv, antrenorul catalanilor contactează direct fiecare fotbalist înainte ca transferul să fie perfect. S-a întâmplat cu Ferran Torres, cea mai importantă mutare a iernii, dar și cu Alvaro Morata, atacant pe care îl dorește de la Juventus. 

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo dezvăluie că nu au fost singurele cazuri în care fotbaliștii au fost surprinși în momentul în care au răspuns la telefon, auzind: „Salut, sunt Xavi. Vrei să joci la Barcelona?”.

Xavi, înainte de Mallorca - Barcelona: „E o chestie de bun simț”

Xavi Hernandez, antrenorul catalanilor, crede că șefii La Liga au greșit când au decis să nu anuleze partida cu Mallorca, de duminică. Lotul celor de la Barcelona este decimat de accidentări și de Covid-19. 

Suntem într-o situație extremă. Avem 17 sau 18 indisponibili. Cred că îl vom recupera pe Umtiti, a primit un rezultat negativ la ultimul test. Ar fi trebuit anulat acest meci, asta era decizia potrivită. Nu mai e o competiție justă. O partidă a celor de la Sevilla a fost amânată pentru că trei fotbaliști din America de Sud nu puteau juca. Mi se pare o nebunie, e o chestie de bun simț.

- Xavi Hernandez, antrenor Barcelona

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Manchester City câștigă primul derby din 2022, cu un gol în prelungiri » Arbitrul Attwell a fost în centrul ostilităților

FOTO Maldini, încântat de proiectul grandios al „Catedralei” din Milano: „Nu există alternative! Doar așa vor reveni Milan și Inter în elita europeană”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  01 Ianuarie 2022, 21:58

*** un fel de FCSB in varianta spaniola ;))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează