INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Probleme pentru Barcelona » Xavi nu a primit viza de SUA din cauza a 3 vizite făcute anterior într-o țară restricționată de americani

Xavi, antrenor Barcelona/ foto Imago Images
Xavi, antrenor Barcelona/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2022 19:06 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 19:44

Xavi (41 de ani), antrenorul Barcelonei, nu a plecat vineri în Statele Unite ale Americii cu echipa, din cauza unor probleme administrative: i-a fost refuzată viza!

Concret, pe vremea când era jucător la Al Saad, Xavi a călătorit de trei ori în Iran pentru meciuri. Persoanele care au fost în acea țară au nevoie de o permisie specială pentru a intra în SUA, iar catalanul nu deținea acest document în dosarul depus, ca urmare, viza nu i-a fost acordată, anunță Marca.

Barcelona, anunț oficial: „Acord cu Bayern pentru Lewandowski”! Toate detaliile transferului istoric
BARCELONA
Barcelona, anunț oficial: „Acord cu Bayern pentru Lewandowski”! Toate detaliile transferului istoric

Xavi nu a putut intra în SUA

Barcelona a crezut că situația era rezolvată și a pregătit plecarea în cantonament, vineri. A avut loc însă o surpriză neplăcută la aeroport. Xavi nu s-a putut urca în avion, lipsindu-i documentul care îi permitea intrarea în SUA.

Situația nu a putut fi rezolvată pe moment, iar catalanul va fi nevoit să aștepte până luni pentru a putea pleca în Statele Unite și a fi alături de jucătorii săi.

Totuși, Xavi va putea pregăti echipa la ultimul antrenament înaintea primului meci amical, cu Inter Miami, pe 20 iulie. Barcelona va mai juca alte două meciuri amicale în SUA, cu Real Madrid (24 iulie) și Juventus (27 iulie).

Lewandowski, așteptat în cantonamentul Barcelonei

Barcelonei i se va alătura în cantonamentul din SUA și Robert Lewandowski, atacantul polonez care va îmbrăca tricoul blaugrana în noul sezon.

După 8 ani la Bayern, acesta va fi transferat de Barcelona în schimbul a 45 de milioane de euro, plus alte 5 drept bonusuri. Cele două cluburi s-au înțeles după multe luni de negocieri, în timp ce Lewandowski avea un acord cu echipa lui Xavi încă din februarie.

Atacantul polonez și-a dorit cu orice preț să ajungă pe Camp Nou. A refuzat să discute cu orice altă echipă, deși PSG și Chelsea erau gata să îi ofere salarii uriașe. Robert va semna pe 3 ani, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

A fost campion mondial, a câștigat aproape totul cu Arsenal, Barcelona și Chelsea, iar acum va juca în Serie B!

Cum vrea Juventus să împiedice transferul lui De Ligt » Bayern Munchen a făcut oferta oficială!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează