INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Xavi a semnat! Barcelona a făcut anunțul oficial

Xavi (stânga) a semnat un nou contract cu Barcelona
Xavi (stânga) a semnat un nou contract cu Barcelona

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 21:43 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 21:55

FC Barcelona a anunțat prelungirea contractului cu antrenorul Xavi Hernandez (43 de ani). Noua înțelegere este valabilă până în vara anului 2025.

Contractul dintre Xavi și Barcelona urma să expire la finalul acestui sezon. Cele două părți se aflau în tratative de câteva săptămâni, iar anunțul a fost făcut oficial.

Dat afară de Manchester United, De Gea vrea să se retragă dacă nu semnează cu un club de top » Condiția majoră pusă de portar
SPANIA
Dat afară de Manchester United, De Gea vrea să se retragă dacă nu semnează cu un club de top » Condiția majoră pusă de portar

„FC Barcelona și antrenorul Xavi Hernandez au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până la data de 20 iunie 2025 cu opțiune de prelungire pe încă un an. Înțelegerea a fost încheiată vineri, la sediul clubului, în prezența președintelui Joan Laporta și a vicepreședintelui Rafa Yusta”, a apărut pe pagina oficială a clubului catalan.

Xavi a fost numit antrenor al Barcelonei în noiembrie 2021. Catalanul l-a înlocuit pe Ronald Koeman. De atunci, tehnicianul a adus în vitrina clubului două trofee: un titlu de campion al Spaniei și o Scupercupă.

Xavi a promovat 12 tineri jucători din La Masia

În mandatul său, spaniolul a dat credit multor tineri din academia Barcelonei, printre care și noii senzații Lamine Yamal.

Aleix Garrido, Angel Alarco, Chadi Riad, Marc Sado, Inaki Pena, Mika Marmol, Estanis Pedrola, Alvaro Sanz, Ferrant Jutgla, Ilias Akhmoach, Lamine Yamal și Fermin Lopez, sunt jucătorii debutați de Xavi la orima echipă.

96 de meciuriare Xavi ca antrenor al Barcelonei

Citește și alte știri din fotbalul european:

Patru jucători de la Real Madrid au fost puși sub acuzare pentru difuzarea unui filmuleț cu caracter sexual

De la KFC în Premier League » Atacantul lui Everton a coborât la munca „de jos” ca să-și ajute mama

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează