INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

De la KFC în Premier League » Atacantul lui Everton a coborât la munca „de jos” ca să-și ajute mama

Beto // Foto: Imago
Beto // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 18:57 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 19:35

Beto, atacantul lui Everton, a dezvăluit că la 18 ani lucra într-un restaurant KFC ca să poată duce bani acasă. Acum e în lumina reflectoarelor, în Premier League.

Cu 7 ani în urma, lui Beto nici prin cap nu-i trecea că într-o bună zi va ajunge să joace în Premier League. Avea 18 ani și lucra într-un restaurant KFC din Portugalia natală, pentru că la acea vreme nu se gândea să devină fotbalist profesionist. Tot ce știa era că trebuie să aducă bani acasă.

Încă un club de tradiție din Premier League s-a vândut! Cine este noul proprietar și la ce sumă se ridică tranzacția
ANGLIA
Încă un club de tradiție din Premier League s-a vândut! Cine este noul proprietar și la ce sumă se ridică tranzacția

Beto: „De unde vin eu, dacă ai 18 ani și nu înveți trebuie să lucrezi”

Voia să-și ajute și mama, dar să-și și poată plăti, din propriul buzunar, orele de șofat în vederea examenului pentru permisul de conducere. Într-un interviu acordat „Sky Sports”, Beto n-a avut nicio problemă să rememoreze acele vremuri.

Departe de a se simți rușinat, el a explicat, mândru, că a făcut-o pentru a se simți independent și pentru a contribui la bugetul casei. „De unde vin eu, dacă ai 18 ani și nu înveți trebuie să lucrezi. Mama m-ar fi ucis și pentru mine era normal să fac asta. Dar a fost și distractiv”, a mărturisit el.

Beto: „Știu că nu sunt cel mai talentat jucător din lume”

Beto a surprins printr-o modestie rar întâlnită când a venit vorba despre fotbalistul care este acum: „Știu că nu sunt cel mai talentat jucător din lume, dar nimeni nu mă poate învinge vreodată în ceea ce privește ambiția, determinarea și capacitatea de efort”.

Transferul său de la Udinese, parafat pe ultima sută de metri a mercato-ului estival, pe 29 august, a costat-o pe Everton 25 de milioane de euro. A debutat ca marcator în meciul din Cupa Angliei cu Doncaster Rovers, iar în Premier League a fost de două ori în primul unsprezece, împotriva lui Sheffield United și a lui Arsenal.

Idolul lui Beto este Samuel Eto'o

Idolul său , mărturisește Beto, este Samuel Eto'o, un atacant care a îmbrăcat și tricoul lui Everton în urmă cu aproape zece ani, în sezonul 2014/2015: „Îl urmăream încă de la Chelsea și l-am iubit atât de mult încât am continuat să-l urmăresc și la Everton. Mă uitam la derby-urile Everton - Liverpool și mă gândeam: «Nu pot pierde spectacolul din Premier League!»”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona a aflat cât trebuie să plătească pentru transferurile definitive ale lui Joao Felix și Joao Cancelo

Un meci suspect în Conference » O echipă a avut 3-0 la pauză și s-a terminat 3-4 + Gafe de portar: „Nu am nicio explicație. Ar trebui să ne fie rușine!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează