INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Xavi Simons la PSG // OFICIAL Francezii i-au „furat” Barcelonei starul în devenire: a semnat până în 2022!

Xavi Simons
Xavi Simons

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 20:40

Xavi Simons, unul dintre cei mai talentați tineri jucători, a plecat la de la Barcelona și a semnat cu PSG.

Relațiile dintre Barcelona și PSG sunt tot mai reci. Catalanii vor să-l readucă pe Neymar și nu reușesc, iar francezii au adus un star la de la catalani.

Xavi Simons, 16 ani, considerat una dintre viitoarele vedete ale Barcelonei, a plecat de la formația catalană. Mijlocașul olandez de 16 ani a refuzat o ofertă 200.000 de euro pe an din parte spaniolilor și a fost prezentat la PSG. Mijlocașul central, impresariat de Mino Raiola, a semnat până în 2022.

„Azi e o zi complicată. Nimănui nu-i place să-și ia la revedere și cu atât mai puțin când pleacă din casa, familia și viața lui. Nu voi uita niciodată când mi-am pus prima dată tricoul Barcelonei, acum 9 ani. Mi s-a îndeplinit un vis. Acum voi începe o viața nouă, în afara Barcelonei”
Xavi Simons

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează