INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Pleacă de la Bayern ca să nu-și piardă locul în naționala Elveției! Thomas Tuchel are un favorit pentru postul de portar

Yann Sommer pleacă de la Bayern ca să nu-și piardă locul în naționala Elveției. Foto: Imago Images
Yann Sommer pleacă de la Bayern ca să nu-și piardă locul în naționala Elveției. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 10:37 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 11:11

Adversarul României în preliminariile CE 2024, Yann Sommer (34 de ani), e amenințat cu banca de rezervă odată cu revenirea lui Manuel Neuer (37). Potrivit tabloidului Bild, el ia foarte în serios un transfer la vară pentru a nu avea probleme la naționala Elveției.

Pentru Yann Sommer, la 34 de ani, Euro 2024 reprezintă ultimul mare obiectiv al carierei. El nu vrea sub nicio formă să-și pericliteze poziția în naționala Elveției, adversara României în preliminarii, motiv pentru care ia foarte serios în calcul să plece în această vară de la Bayern, anunță tabloidul german Bild.

Nelu Varga și-a amanetat apartamentele! Prăpăd financiar la CFR, situație explozivă la club
CFR CLUJ
Nelu Varga și-a amanetat apartamentele! Prăpăd financiar la CFR, situație explozivă la club

Yann Sommer pleacă de la Bayern ca să nu-și piardă locul în naționala Elveției

Deși transferul de la Borussia Monchengladbach la Munchen a fost un upgrade, în iarnă, evoluțiile portarului adus să-l înlocuiască pe Manuel Neuer au fost adesea criticate. 

A greșit la 0-3 cu Manchester City, în manșa-tur a „sferturilor” Ligii Campionilor, apoi în Bundesliga, la 1-1 cu Hoffenheim și la Mainz (1-3), astfel că s-a pus chiar problema unei retrogradări pe bancă.

O altă mare problemă pentru Sommer este Neuer. Căpitanul bavarezilor se recuperează foarte bine de pe urma fracturii suferite în decembrie, la schi de tură, iar în vară, potrivit Bild, își va revendica locul între buturi.

Thomas Tuchel este fan Manuel Neuer

Noul antrenor, Thomas Tuchel, e fanul său: „Este o mare plăcere să-l urmăresc pe Manu în sala de forță, face progrese importante. Sunt sigur sută la sută că abia așteaptă să apere din nou. Îl încurajăm pe parcurs, este căpitanul nostru și căpitanul echipei naționale – vorbim despre o mare personalitate a sportului german”.

Sommer are contract cu Bayern până-n 2025. Tendința este însă de a-l rezilia la 1 iulie, pentru a-și găsi o echipă unde să apere regulat. La națională are un concurent redutabil, Gregor Kobel, titular la Borussia Dortmund și considerat cel mai bun portar din Bundesliga la ora actuală. Inclusiv Bayern îl are în vedere!

8 milioane de euroa plătit Bayern în iarnă pentru a-l lua pe Sommer de la Mgladbach

Citește și:

Jucătorii lui Manchester United n-au învățat nimic din experiența cu Sevilla

Surpriză mare la FC Argeș! Ce s-a întâmplat cu Garita, după conflictul de la antrenament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  28 Aprilie 2023, 19:47

Eclipsa lui Bayern i se datoreaza in mare masura portarului asta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează