INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HERTHA BERLIN - BORUSSIA DORTMUND 2-5

Youssoufa Moukoko, debut istoric în Bundesliga la 16 ani și o zi! Contracte fabuloase pentru noua stea a Borussiei Dortmund » Vârsta e pusă sub semnul întrebării

Youssoufa Moukoko a prins ultimele 5 minute din Hertha Berlin - Borussia Dortmund, scor 2-5, și a devenit cel mai tânăr debutant din istoria Bundesligii. +10   FOTO
Youssoufa Moukoko a prins ultimele 5 minute din Hertha Berlin - Borussia Dortmund, scor 2-5, și a devenit cel mai tânăr debutant din istoria Bundesligii.

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 12:01 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 12:16

Youssoufa Moukoko a prins ultimele 5 minute din Hertha Berlin - Borussia Dortmund, scor 2-5, și a devenit cel mai tânăr debutant din istoria Bundesligii.

La 16 ani și o singură zi, Moukoko l-a înlocuit pe Haaland și a luat primul contact cu fotbalul mare. A doborât recordul lui Nuri Șahin, tot de la BVB, 16 ani și 335 de zile. Puștiul născut la Yaoundé, în capitala Camerunului, și ajuns în 2014 în Germania a crescut într-un ritm incredibil la Academia Borussiei, marcând 192 de goluri în 123 de partide la juniori. 

Youssoufa Moukoko, contracte uriașe la Borussia Dortmund

Câștigă momentan 350.000 de euro anual, dar salariul va ajunge în curând la 2,5 milioane, susține presa locală. Și a semnat un contract cu Nike de 10 milioane! "Mi-ar plăcea la nebunie să joc cu el. Este cel mai mare talent al lumii. Un jucător foarte puternic și are numai 16 ani. Incredibil", l-a descris Haaland.

Însă tocmai vârsta este pusă sub semnul întrebării. Mulți afirmă că Moukoko nu ar avea doar 16 ani. Tatăl său a arătat certificatul de naștere înregistrat la ambasada germană din Yaoundé. Refuzând totuși să-i facă un test pentru a dovedi vârsta copilului

Hertha Berlin - Borussia Dortmund 2-5

+6 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Golden Boy! Haaland, explozie de goluri: „Am dat doar patru pentru că antrenorul m-a înlocuit. Sunt puțin supărat pe el!”

Momente delicate pentru Boloni în Grecia » Înjurat de fanii lui Olympiakos, a explodat în timpul interviului: „Opriți-vă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
180190845824463
Mihnea Iorga  •  22 Noiembrie 2020, 13:32
Postat de madalin_eivissa pe 22 Noiembrie 2020, 12:40

Dominik Szoboszlai, Youssoufa Moukoko, Erling Braut Håland, CAM ASTA INSEAMNA SA AI VALOARE! IN REST LA NOI BATE VANTUL, A INSOLVENTE, A SALARII NEONORATE, A *** DE MARI ECHIPE!!!

Daca te raportezi la ei, bate vantul inclusiv la francezi, nemti, olandezi, englezi, spanioli (Fati nu e spaniol) si restul care au un fotbal in care se investeste mult. Acestia sunt fenomene, se vor remarca oriunde vor aparea, insa nicio academie, indiferent de investitii, nu poate scoate halanzi pe banda rulanda. Daca FC FCSB SA sau CFR 1907 Cluj transfera toti juniorii lui Molde n-ar fi exclus sa nu se impuna in timp mai mult de 2-3 la prima echipa, nu mai zic sa se ridice vreunul la nivelul lui Erling Braut.

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Noiembrie 2020, 12:59

La wakandezii astia e o rehnica foarte des intilnita sa dea kilometrajul inapoi citiva ani,sint exemple numeroase la mai multe sporturi,multe echipe de top s-au ars.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  22 Noiembrie 2020, 12:40

Dominik Szoboszlai, Youssoufa Moukoko, Erling Braut Håland, CAM ASTA INSEAMNA SA AI VALOARE! IN REST LA NOI BATE VANTUL, A INSOLVENTE, A SALARII NEONORATE, A *** DE MARI ECHIPE!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează