INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Zenit, din nou campioană în Rusia + toate recordurile stabilite în acest sezon

Zenit e din nou campioană în Rusia. Sursă foto: Twitter Zenit
Zenit e din nou campioană în Rusia. Sursă foto: Twitter Zenit

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2020 14:51

Zenit Sankt Petersburg continuă să domine autoritar campionatul din Rusia, păstrându-şi titlul cucerit în ediţia trecută, după 4-2 contra lui Kuban în meciul de la Krasnodar.

E al şaptelea succes în total în fosta URSS şi Rusia, după cele din 1984, 2007, 2010, 2012, 2015 şi 2019, şi cel mai devreme reuşit, cu patru etape rămase de jucat, cu una mai mult decât recordul din stagiunea anterioară.

Echipa din Sankt Petersburg are 13 puncte avans la şefie faţă de Lokomotiv, doi dintre cei mai buni trei marcatori ai competiţiei, Dziuba, 18 goluri, şi Azmoun (13), şi se poate lăuda cu cel mai prolific atac, 56 de goluri înscrise, şi cea mai ermetică defensivă, doar 14 primite.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

BARCELONA. Ce se întâmplă cu Messi?! Președintele Bartomeu reacționează după ultimele informații: „Nu pot intra în detalii”

FOTO Faza care i-a făcut pe rivalii lui Real Madrid să strige: „Hoților!” » Zidane, reacție nervoasă: „Nu mai accept, respectați Madridul!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează