INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Ce se întâmplă cu Messi?! Președintele Bartomeu reacționează după ultimele informații: „Nu pot intra în detalii”

Leo Messi e cel mai important jucător de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi e cel mai important jucător de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2020 14:43

Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei. dezminte informația Cadena SER, care spune că Leo Messi va părăsi ”Camp Nou” în 2021, la sfârșitul actualului contract.

De fiecare dată când situația e dificilă în Catalunya, reapare această informație. Argentinianul Leo Messi (33 de ani) vrea să plece. La fel se întâmplă acum, postul de radio madrilen Cadena SER susținând că argentinianul s-a decis să părăsească Barcelona în 2021, la finele actualului contract.

 

 

După victoria cu 4-1 în fața lui Villarreal, președintele clubului catalan a fost întrebat despre acest subiect. Și Bartomeu dezminte această ipoteză.

„Nu vreau să intru în detalii, dar Messi a spus de multe de ori că vrea să-și încheie cariera aici", a declarat acesta la Movistar. „Acum ne concentrăm la campionat, dar vă spun că Leo ne-a explicat că dorește să continue cu Barça. Aici se retrage. Mai are mulți ani înainte și noi ne vom bucura de jocul său".

Citește mai multe știri din La Liga:

Barcelona a pornit războiul anti-VAR și anti-Real Madrid: „O echipă e mereu favorizată! Rezultatele sunt influențate. Real continuă relația amoroasă cu VAR”

Pique nu poate fi oprit! Gestul făcut la adresa VAR după ce golul lui Messi a fost anulat + reacție uluitoare după meci

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează