INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

VIDEO O campioană importantă din Europa își vaccinează fanii care vin la meciurile de pe teren propriu! Campania a început astăzi

Zenit St. Petersburg, campioana Rusiei, a lansat un program de vaccinare împotriva Covid-19.
Zenit St. Petersburg, campioana Rusiei, a lansat un program de vaccinare împotriva Covid-19.

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 22:20 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 23:13

Zenit St. Petersburg, campioana Rusiei, a lansat un program de vaccinare împotriva Covid-19.

„Gazprom Arena” din Sankt Petersburg a fost dotată cu un centru mobil de vaccinare împotriva coronavirusului. Începând de la meciul de astăzi, câștigat cu 4-0 contra lui Akhmat, fanii care vor veni la meciurile lui Zenit de pe teren propriu pot fi imunizați cu „Sputnik V”, dacă doresc. Suporterii care vor să se înscrie în program trebuie să vină cu cardul de sănătate și cu cartea de identitate. De restul se vor ocupa medicii prezenți în unitatea improvizată la stadion. 

VIDEO Zenit își vaccinează fanii care vor acest lucru

Programul de vaccinare #SputnikV este în desfășurare la Gazprom Arena. Oferim câte un vaccin gratuit tuturor celor care vin la meciurile noastre de pe teren propriu. Oferta e valabilă până la finalul sezonului
- Comunicat Zenit

17.094 de fanieste media de spectatori de la meciurile lui Zenit din acest sezon

Sputnik V, vaccinul rusesc împotriva Covid-19

Vaccinul rusesc Sputnik V este în analiza atentă a Agenției Europene a Medicamentului. Mai multe țări de pe „bătrânul continent”, printre care Ungaria, Serbia și Cehia, au început deja utilizarea lui. Revista medicală „The Lancet” s-a stabilit o eficiență de 91,6% împotriva formelor simptomatice de COVID-19.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Eric Bicfalvi, decisiv în Rusia! Românul a înscris din nou și e în formă înaintea meciurilor naționalei

Dennis Man și Valentin Mihăilă devin favoriții antrenorului la Parma: „Ne arată în sfârșit ce fotbalist este!” / „Poate deveni mare în Serie A!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2290353194581653
Andrei Piatra  •  14 Martie 2021, 00:16

Interesant, dar mai fain mi se pare la noi, unde cat de curand armata va intra in case pentru a ne injecta cu seringa intr-o mana, si AKM-ul in cealalta. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează