INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Zi nebună în Premier League: Mourinho se prăbușește în clasament + favoritul lui Rădoi, umilit!

Scott McTominay, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages
Scott McTominay, Manchester United // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 19:23 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 20:46

Meciurile de astăzi din Premier League au fost de-a dreptul spectaculoase. Leicester a câștigat derby-ul zilei, 2-0 pe terenul lui Tottenham, iar Manchester United s-a distrat cu Leeds, pe care a învins-o cu 6-2.

În primul meci al zilei, Brighton și Sheffield au remizat, scor 1-1. Este doar al doilea punct câștigat de Sheffield în acest sezon, iar echipa lui Chris Wilder rămâne ultima în Premier League.

A urmat duelul dintre Tottenham și Leicester, încheiat cu un rezultat surprinzător. Tottenham a pierdut al doilea său meci consecutiv și a coborât pe locul 4 în campionat, după ce în urmă cu două etape era lider! Jamie Vardy, din penalty, și Toby Alderweireld, care și-a trimis mingea în propria poartă, au adus victoria lui Leicester, care a urcat pe locul 2 cu cele 3 puncte câștigate astăzi.

+8 FOTO

Manchester United, meci de vis cu Leeds

Leeds, echipa antrenată de Marcelo Bielsa, votat de Mirel Rădoi drept cel mai bun antrenor al anului 2020 la gala FIFA The Best, a avut parte de o partidă de coșmar pe „Old Trafford”. Nou-promovata a primit patru goluri de la Manchester United până în minutul 37, dar a reușit să reducă din handicap înainte ca arbitrul să fluiere finalul reprizei. „Diavolii roșii” au mai marcat de două ori în a doua parte, în care și Leeds a mai punctat o dată.

Golurile gazdelor au fost reușit de Scott McTominay (minutele 2 și 3), Bruno Fernandes (20 și 70 - penalty), Victor Lindelof (37) și Dan James (66), în timp ce pentru Leeds au punctat Liam Cooper (42) și Stuart Dallas (73).

Grație „dublei” reușite în minutele 2 și 3, mijlocașul defensiv Scott McTominay a devenit primul jucător din istoria Premier League care înscrie de două ori în primele 3 minute ale unui meci!

+8 FOTO

Clasament Premier League:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Claudiu Keșeru, gol și pasă de gol pentru Ludogorets

Cel mai rapid gol din istoria Serie A! Cum a înscris AC Milan în 6 secunde

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  20 Decembrie 2020, 21:00

Aici fete1e fac cunoștință cu băieții și nu invers - www︎.︎tweom︆.︆com

Vezi toate comentariile (1)
Comentează