INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Claudiu Keșeru, gol și pasă de gol pentru Ludogorets

Claudiu Keșeru a deschis scorul în Ludogorets - Botev Plovdiv 2-1 // foto: Facebook @ PFC Ludogorets 1945
Claudiu Keșeru a deschis scorul în Ludogorets - Botev Plovdiv 2-1 // foto: Facebook @ PFC Ludogorets 1945

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 18:50 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 19:18

Claudiu Keșeru (34 de ani), atacantul lui Ludogorets, a contribuit decisiv la victoria echipei sale cu Botev Plovdiv, scor 2-1.

Titular în meciul cu Botev, restant din etapa 13, Keșeru a contribuit decisiv la ambele reușite ale echipei sale. A marcat din penalty în minutul 39, la scorul de 0-0, și a pasat decisiv la golul de 2-0.

Keșeru a șutat violent de la punctul cu var, iar mingea a lovit transversala înainte de a intra în poartă. Celălalt gol al gazdelor a fost reușit de Yankov, care a șutat puternic după ce Keșeru i-a așezat mingea în interiorul careului de 16 metri.

Keșeru, schimbat în a doua repriză. Dragoș Grigore, rezervă

Românul a fost schimbat în minutul 60, iar fără el pe teren Ludogorets a primit un gol, în minutul 89, care a stabilit astfel scorul final. Dragoș Grigore a fost rezervă la Ludogorets, în timp ce Cosmin Moți nu a prins lotul.

Ludogorets ocupă prima poziție în Bulgaria, cu 39 de puncte după 16 meciuri. Pe 2 se află Lokomotiv Plovdiv, cu 6 puncte mai puțin.

8 goluri și 3 pase decisiveare Keșeru în acest sezon de campionat, în 12 meciuri

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard, „taxat” de rivali: „N-a făcut nimic magic, n-am pierdut din cauza lui”

Marius Șumudică, sunat de Mircea Lucescu după victoria cu Fenerbahce: „Nici eu n-am reușit să fac așa ceva”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  20 Decembrie 2020, 21:01

este un proiect minnunat pentru persoane1e cu *** mai nou sistem inte1igent de căutare pentru a găsi un partener de *** - www︎.︎tweom︆.︆com

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează