INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

RANGERS - MOTHERWELL 3-1. Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard, „taxat” de rivali: „N-a făcut nimic magic, n-am pierdut din cauza lui”

Steven Gerrard și Ianis Hagi
Steven Gerrard și Ianis Hagi

Articol de - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 11:31 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 19:36

Ianis Hagi (22 de ani) a jucat din minutul 62, când scorul era 0-1, și a avut rolul său la întoacerea rezultatului. „Toți cei care au intrat după pauză ne-au ajutat enorm”, a spus managerul Steven Gerrard (40 de ani) după ce Rangers a învins-o pe Motherwell, scor 3-1.

După două luni în care a jucat etapă de etapă la Rangers, Ianis Hagi a pierdut primul "11" din octombrie, fiind folosit rar, spre sfârșitul meciurilor, și fără a influența rezultatele. Într-o perioadă foarte bună pentru albaștri, el dispăruse aproape din echipă.

Sâmbătă, împotriva lui Motherwell, și managerul Steven Gerrard, și fanii, și jurnaliștii scoțieni și-au amintit de el. A intrat în minutul 62, la 0-1, și Rangers a întors scorul și datorită rezervelor: Arribo, Hagi, Itten. Primul a pasat pentru 3-1, iar ultimii doi au influențat decisiv golul de 2-1: Ianis a deviat mingea trimisă în plasă de Itten.

6a fost nota primită de Ianis Hagi în Sunday Mail pentru jocul cu Motherwell

Steven Gerrard: „Toți cei care au intrat după pauză ne-au ajutat enorm”

„Toți cei care au intrat după pauză ne-au ajutat enorm”, a declarat Gerrard. „Au avut un impact puternic asupra partidei, am câștigat datorită lor”. Stephen Robinson, tehnicianul adversarilor, a acceptat că „nivelul rezervelor folosite de Rangers a fost de «top class», au adus calitate jocului”, dar le-a atras atenția propriilor jucători: „N-am pierdut pentru că a făcut Hagi ceva magic. Au fost erori individuale”.

9 assisturi și 2 goluriare șeptarul albastru în acest sezon în toate competițiile

Rezervele noastre au schimbat jocul. Au adus și mai multă energie, au ridicat nivelul.
Kemar Roofe, atacant Rangers

VIDEO. Victor Ciutacu, despre Ianis Hagi: „Are mai multe cluburi la activ decât are ani de fotbal!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică se gândește la plecare: „Gaziantep vrea să prelungesc, dar e greu. Am două oferte incomparabil mai bune”

Memphis Depay, tot mai aproape de Barcelona! Ce decizie a luat Lyon în cazul olandezului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  20 Decembrie 2020, 15:19

a fost bagat, macar n-a frecat banca de rezerve tot meciul, e important sa nu isi piarda increderea, sa se zbata cind e introdus pe final, sa incerce macar sa se evidentieze in faza ofensiva, trebuie putina agresivitate, viteza si sa indrazneasca dribling urmat de sut la poarta, Gicuta intr-o clipa elimina adversaru direct si asa izolat cum era gasea spatiu sa dea in ea tare spre poarta, asta ii lipseste lu Ianis, acel tupeu pe care taicasu il avea pe teren. Persist sa cred ca campionatu Scotiei e un campionat foarte-foarte slab, de ghiolbani, Ianis poate deveni un mare fotbalist in Spania, Franta sau Italia, daca e batjocorit in continuare sa plece d-acolo, sa se intoarca acasa, io imi imaginez un trio de atac exceptional la Steaua, alaturi de Man si Coman, ca or gasi bani Gicuta si cu Becali ca sa-l ia acasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează