INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Zidane după Allegri? Francezul ar veni în vară cu două supestaruri la Juventus

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 13:24

Zinedine Zidane este văzut ca înlocuitor ideal la Juventus. "Zizou e tânăr, carismatic şi are inimă bianconera", susţine Tuttosport, care dezvăluie şi două posibile lovituri pregătire de campioană.

"Într-o bună zi m-aş putea întoarce la Torino. Nimeni nu ştie ce se va întâmpla, însă sigur între mine şi Juve există un feeling special".

Declaraţia îi aparţine lui Zidane şi a fost făcută imediat după prima Ligă câştigată pe banca lui Real Madrid în iunie 2016, în finala la penaltyuri cu Atletico pe San Siro, iar Tuttosport a repus-o pe tapet.

Campioana Italiei se gândeşte la francez ca soluţie în cazul în care Allegri, care mai are un an de contract, va pleca la vară. "E tânăr, carismatic şi are o inimă bianconera. Profilul perfect", scrie ziarul torinez.

45 de milioane pentru Marcelo

Liber după despărţirea de Los Blancos, Zinedine nu ar veni cu mâna goală în Italia. Tehnicianul de 46 de ani l-ar convinge pe Marcelo, care a transmis în dese rânduri că vrea să se transfere la finele stagiunii, să fie iar coleg cu Ronaldo.

Mutarea s-ar face pentru 45 de milioane de euro, iar brazilianul va avea un salariu de 12 milioane pe sezon.

Marea lovitură ar fi însă aducerea lui Mauro Icardi. Aflat în război rece cu Inter, după ce i s-a luat banderola, atacantul argentinian vrea să rămână în Serie A, Napoli şi Juve fiind opţiunile preferate.

"Marcelo, Zidane și Cristiano ar putea lucra iarăşi împreună, la Juventus. Cei trei ar putea împlini visul ce îi frământă pe torinezi de ceva vreme: cucerire unui nou trofeu al Ligii Campionilor"
Tuttosport, cotidian torinez

Citește și:

UEFA nu-l iartă pe Sergio Ramos » Câte meciuri de suspendare a primit spaniolul în Liga Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  27 Februarie 2019, 15:48

Colecţia de nuvele SF continuă: până acum l-aţi mai dat la Man. United, Chelsea etc. Hai că puteţi să ajungeţi la 10 echipe ...

986379311381755
Lengyel Adrian  •  27 Februarie 2019, 15:30
Postat de magic4ever pe 27 Februarie 2019, 14:27

Zidane ar face cea mai buna alegere daca ar veni la Juventus...a fost jucator la Juve, il regaseste pe C.Ronaldo cu care a lucrat foarte bine si o sa aiba o echipa de top la dispozitie

Si ce-i mai important; ARBITRI!!!

magic4ever
magic4ever  •  27 Februarie 2019, 14:27

Zidane ar face cea mai buna alegere daca ar veni la Juventus...a fost jucator la Juve, il regaseste pe C.Ronaldo cu care a lucrat foarte bine si o sa aiba o echipa de top la dispozitie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează