INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane i-a certat pe ziariști, după Bilbao-Real Madrid: „Cum să le zic jucătorilor asta?”

Zidane
Zidane

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2021 12:01 / Actualizat luni, 17 mai 2021 12:01

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a negat informația că i-ar fi anunțat pe jucători de iminenta sa despărțire de Madrid: „Nu voi face asta niciodată!”

Jurnaliștii spanioli au anunțat în week-end, înaintea meciului de la Bilbao, 1-0, că Zinedine Zidane le-ar fi spus jucătorilor săi încă din 9 mai că părăsește clubul madrilen la sfârșitul campionatului. Dar antrenorul neagă informația dată de postul de radio Onda Cero și confirmată de Marca.

Zinedine Zidane: „Deocamdată, sunt aici, până la ultimul meci"

„Cum aș putea să le zic acum că plec? Noi luptăm pentru carierele, pentru viețile noastre, și eu să le spun că plec? Nu voi face asta niciodată", a răspuns francezul în vârstă de 48 de ani când a fost întrebat încă o dată dacă se va despărți de Real. „Mai întâi, să se încheie sezonul. Deocamdată, sunt aici, până la ultimul meci". Zidane e nemulțumit că „vorbim prea mult de mine, de viitorul meu".

AS dezvăluie noul proiect madrilen. Cu Allegri pe bancă

Deși ZZ a dezmințit, ibericii încearcă să schițeze Madridul pentru 2021-2022. „Un nou proiect", scrie AS. Cu Massimiliano Allegri antrenor și cu multe ținte printre jucătorii de calibru: Mbappé, Haaland, Alaba, Camavinga și Pogba.

Citește și alte știri din La Liga: 

Luis Suarez, de 12 ori decisiv în La Liga: „Știam că suferința e motto-ul lui Atletico, dar nu mă gândeam că vom suferi așa mult”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează