INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane vrea un tânăr talentat din La Liga » Are clauza de reziliere de 40 de milioane de euro!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 12 decembrie 2017 11:18

Alvaro Odriozola, 21 de ani, fundașul lui Sociedad, ar putea fi primul transfer al lui Real Madrid din vara lui 2018. Strategia echipei ”Los Blancos” este de a-și completa lotul cu jucători de perspectivă, pe posturile deficitare.

Apărătorul și-a reînnoit recent contractul cu formația lui Eusebio Sancristan până în vara lui 2022, în care este prevăzută o clauză de reziliere de 40 milioane de euro.

Zinedine Zidane vrea să-și întărească flancul drept al defensivei, unde activează Dani Carvajal, alături de tânărul Achraf Hakimi. Astfel, Odriozola a devenit o prioritate pentru Real, un fotbalist care a debutat în naționala Spaniei în 2017, în meciul cu Albania.

Lorenzo Juarros, directorul sportiv al lui Sociedad, a dat detalii despre o posibilă mutare a fundașului echipei de pe ”Anoeta”. ”Dacă Madridul îl vrea pe Odriozola, atunci va trebui să-i plătească clauza, iar jucătorul să-și dorească să plece”.

Internaționalul spaniol, în vârstă de 21 de ani, este cotat la 10 milioane de euro. El a fost promovat de la echipa a doua a clubului, la începutul anului 2017.

În acest sezon, Odriozola a devenit titular la Real Sociedad, fiind folosit atât în campionat, cât și în Europa League. El a evoluat în 15 meciuri în La Liga, dând 4 pase decisive.

surse: marca.com, football-espana.net

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează