INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STANDARD LIEGE

Zie Diabate susţine că n-a zis de români că sînt raşişti! Ivorianul ne face declaraţii de dragoste

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 18:48

Un interviu oferit de Zie Diabate pentru footafrica.fr a fost halucinant, la prima vedere, mai ales pentru cei ce-l cunosc pe ivorianul care a jucat în Ştefan cel Mare între anii 2008 - 2011. "Românii sînt raşişti. La început mi-a fost greu în România. Mi se strigau tot felul de lucruri din tribune, se imitau diverse animale", a declarat africanul care acum e la Standard Liege, alături de Mircea Rednic, Adrian Cristea şi George Ţucudean. Dar Zie, care, în alte situaţii, a avut cuvinte laudative despre români şi despre Dinamo, a mărturisit astăzi că vorbele i-au fost răstălmăcite.

"Sînt intrigat de ceea ce a apărut şi chiar nu pricep de ce mi s-au pus în gură cuvinte ce nu-mi aparţin. Chiar ştiu ce declar. Nici nu pot să vorbesc de rău România, pe români sau pe Dinamo, întrucît au fost mulţi oameni care m-au ajutat, m-au tratat corect, mi-au oferit o şansă în fotbal. Eu iubesc Dinamo şi România, întotdeauna o să susţin acest lucru. Nu-mi aparţin acele vorbe, vreau să se ştie că eu ţin la Dinamo, la România şi niciodată nu mi s-a părut că am fost tratat rasist la voi în ţară", a comentat Zie pentru gsp.ro.

 

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
johnitza
johnitza  •  20 Aprilie 2013, 11:40
Postat de gerulathor pe 19 Aprilie 2013, 23:57

Nu ne inghit francezi, mai ales de cand verisori celor de la cRapid, isi fac nevoiile si veacul prin centrul Parisului la cerseala* cu japca. -Ne da-ti domnu si noua ceva de haleala, ceasul de la mana ori banii din portofel, nu !? Nu-i nimic, cam luat noi!

Am vrut sa apas pe "comenteaza" si am nimerit pe "imi place" din greseala. Nu-ti fa iluzii, nimeni nu apreciaza comentariul tau. Vroiam doar sa-ti spun ca limba romana are multe secrete pentru tine; invata-le si pe urma povesteste-ne ce faci tu pe la Paris.

gerulathor
gerulathor  •  19 Aprilie 2013, 23:57

Nu ne inghit francezi, mai ales de cand verisori celor de la cRapid, isi fac nevoiile si veacul prin centrul Parisului la cerseala* cu japca. -Ne da-ti domnu si noua ceva de haleala, ceasul de la mana ori banii din portofel, nu !? Nu-i nimic, cam luat noi!

flavoneus
flavoneus  •  19 Aprilie 2013, 22:20

Daca n-a zis, sa dea o dezmintre oficiala sau sa actioneze in judecata site ul care i-a pus cuvintele in gura....dar defapt azis, dar s-a gandit ca poate intr o zi, o sa fie "repatriat" la Dinamo ..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează