INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BETIS - REAL MADRID 2-1

Zinedine Zidane, dărâmat după înfrângerea lui Real Madrid: „Cel mai prost meci al sezonului! Eu sunt de vină”

Zinedine Zidane // FOTO: Guliver/GettyImages
Zinedine Zidane // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 08:58

Real Madrid a pierdut meciul cu Real Betis, 1-2, și a pierdut din nou primul loc în La Liga, fiind depășită de Barcelona.

Echipa lui Zinedine Zidane venea după victoria cu Barcelona, 2-0, și era favorită certă, dar jucătorii blanco au clacat în fața andaluzilor, iar Zidane nu a găsit explicațiile înfrângerii.

 „Eu sunt responsabil! Am făcut un meci prost de la început până la final. Nu am fost în joc în niciun moment. Am pierdut multe baloane și am făcut un meci rău. Eu sunt de vină, dar nu am nicio explicație! Nu putem fi mulțumiți de acest meci. 

Cred că jucătorii au încercat, dar nu le-a ieșit nimic. Vina o am eu și trebuie să analizez și să văd ce s-a înâmplat. Sunt responsabil de tot. A fost cel mai slab meci din tot sezonul. Îmi voi apăra jucătorii și dacă am ceva de spus, o să le spun în față. Azi ne-au lipsit multe, în special posesia balonului. Asta mă deranjează cel mai tare!”, a declarat Zidane după meci, potrivit Marca.

Citește și: 

Barcelona, încă un meci modest: „VAR şi Messi salvează o echipă fără identitate” » Gestul lui Jordi Alba i-a iritat pe fani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
enigmaticul
enigmaticul  •  09 Martie 2020, 14:24

Real nu mai este ce a fost odată! Un meci bun, unul rău, deși are jucători buni. Prevăd că nu va trece de City în UCL și nici de campionat nu sunt atât de sigur că îl va câștiga. Este adevărat că nici Barcelona nu mai rupe gura târgului însă, ei au foarte multe absențe(Suarez, Dembele). Ambele nu mai sunt ce-au fost cândva. Campionatul este deschis oricăreia dintre ele.

magic4ever
magic4ever  •  09 Martie 2020, 11:53

Real bate fara probleme Barcelona si apoi pierde cu Betis...e greu fara C.Ronaldo care inscria cel putin 25-30

rva4
rva4  •  09 Martie 2020, 11:48

Și uite asa, "Marele Zidane" a pierdut mai intai Cupa, apoi CL și încet încet și campionatul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează