INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona, încă un meci modest: „VAR şi Messi salvează o echipă fără identitate” » Gestul lui Jordi Alba i-a iritat pe fani

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2020 11:05

Barcelona a câștigat cu greu meciul cu Real Sociedad, 1-0. Cu sechele după Clasico (0-2 cu Real Madrid), echipa catalană a învins dintr-un penalty norocos, transformat de căpitanul Leo Messi. „A fost un miracol, nici cel mai optimist fan blaugrana nu crede că aşa arată o campioană!, acuză Marca.

Barcelona şi-a continuat rătăcirea din Clasico şi n-a reuşit să ascundă sechelele eşecului cu Real şi imensa dependenţă de Messi. I-a rupt lanţul lui Sociedad de şase victorii în toate competiţiile, sentinţa venind dintr-un penalty, contestat şi dictat la intervenţia asistentului video (1-0)! Henţul comis de Le Normand, sancţionabil conform noilor reguli, i-a oferit lui Leo Messi şansa celui de-al 16-lea gol în 22 de dueluri cu bascii şi din nou desprinderea sa în eterna cursă de la distanţă cu Ronaldo.

Barcelona în afara zonei de confort 

„VAR şi Messi salvează o echipă fără identitate. Trebuia să fie meciul care să calmeze apele pe Camp Nou, dar s-a terminat cu mari îndoieli. Barça a câştigat miraculos, nici cel mai optimist fan blaugrana nu crede că aşa arată o campioană a Spaniei, şi cu atât mai puţin a Europei. Semnele sunt îngrijorătoare, catalanii nu se mai află nici acasă în zona de confort. O echipă lentă, cu probleme de circulaţie a balonului, incomodată de presingul agresiv advers şi care tot repetă erorile de la venirea lui Quique Setién”, comentează critic Marca. 

438 de goluria marcat Messi în 474 de meciuri în campionatele de top ale Europei, record, cu unu mai mult decât Cristiano Ronaldo (437 în 540)

Jordi Alba aprinde conflictul

Momentul delicat a fost admis de Jordi Alba, al cărui al doilea gol a fost corect anulat cu VAR: „Nimănui nu-i place să joace prost, aşa cum o facem noi. Jucătorii au dat totul şi nu e normal să fim fluieraţi din minutul 15. Îi respectăm pe toţi, dar pretindem respect”.

Gestul său de a-şi acoperi urechile în timpul bucuriei efemere a fost şi un mesaj pentru suporterii nemulţumiţi să înghită cum Sociedad ataca fără complexe, domina şi rata ocazii. Şi să constate că Braithwaite, transferul ofensiv de urgenţă medicală, a fost cel mai bun blaugrana.

24 de înfrângerie seria lui Sociedad pe Camp Nou, unde bascii au marcat 13 goluri, au primit 65 şi n-au mai făcut un egal de aproape 25 de ani

55 de goluridin penalty are Messi în LaLiga, la unu în spatele lui Hugo Sánchez şi şase de liderul all-time, Cristiano Ronaldo

Citește și: 

Real Madrid a pus ochii pe noua stea norvegiană! Va fi adversarul României în Liga Națiunilor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează