INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Zinedine Zidane așteaptă oferta lui PSG

Mauricio Pochettino și Zinedine Zidane
Foto: Imago
Mauricio Pochettino și Zinedine Zidane Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 10:27 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 11:37

Deși a câștigat aseară cu Lille, scor 2-1, PSG nu impresionează în evoluții, în ciuda faptului că pe teren au evoluat jucători de talie mondială precum Messi, Neymar sau Di Maria.

Nu este primul meci din acest sezon când PSG are o prestație modestă, în principal în zona apărării, iar asta i-ar putea aduce probleme antrenorului Mauricio Pochettino.

Potrivit celor de la Footmercato, Zinedine Zidane (49 de ani), antrenorul dorit insistent de parizieni în sezoanele trecute, este pentru prima dată deschis să negocieze o eventuală preluare a băncii tehnice.

Deși visul lui Zidane este să antreneze naționala Franței, acesta este conștient că actualul selecționer, Didier Deschamps, va conduce echipa la Mondialul de anul viitor, iar apoi nu se știe dacă acesta va mai continua pe banca „Cocoșilor Galici”, astfel că triplul câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid se gândește serios la preluarea unei echipe de club, Parisul fiind principala variantă.

Messi, schimbat la pauza meciului PSG - Lille 2-1 (0-1)

Leo Messi (34 de ani) a fost schimbat la pauza meciului PSG - Lille 2-1, când oaspeții erau în avantaj. 

Messi a acuzat un disconfort muscular joi, așa cum a anunțat Pochettino, iar antrenorul a decis să-l nu mai forțeze pe Leo și în repriza secundă de pe „Parc des Princes”, întrucât superstarul argentinian a acuzat mici probleme și pe parcursul primei părți contra campioanei en-titre.

Întrebat despre schimbarea argentinianului, Pochettino a răspuns: „Ca măsură de precauție. A fost o decizie luată de comun acord cu staff-ul medical. Sperăm că va fi disponibil pentru meciul lui Lepizig”.

Leo Messi, cifre horror în Ligue 1

PSG a reușit să rezolve meciul cu Lille după pauză, prin golurile semnate de Marquinhos și Di Maria. Pentru oaspeți punctase canadianul Jonathan David. A fost al 5-lea meci jucat de Messi în Ligue 1: 0 goluri, 0 pase decisive! 

Argentinianul este jucătorul din acest campionat care are cele mai multe șuturi - 15, între care 4 pe poartă - fără gol marcat. Este doar al doilea sezon pentru Messi, după 2005/06, când nu reușește un gol sau o pasă decisivă până la finalul lunii octombrie (doar în campionat).

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Laporta rupe tăcerea după demiterea lui Koeman: „Trebuia să-l dau afară mai repede!”

Ianis Hagi, luat tare de jurnaliștii scoțieni: „A spus-o clar și răspicat!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  30 Octombrie 2021, 15:01

Oare se baga si asta la banii murdari ??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează