INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOMENT

VIDEO + FOTO Messi, descris de Zidane într-un cuvânt » Imaginile momentului în fotbal: Zizou și Leo, față în față

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 09:53 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 18:51

Lionel Messi și Zinedine Zidane au purtat un dialog față în față, în cadrul unui videoclip realizat de Adidas, firma de echipament sportiv care îi sponsorizează pe cei doi coloși.

Totul a început cu laude între cei doi campioni mondiali. „Păcat că nu am putut juca cu tine”, a spus Zidane. Messi i-a răspuns: „Te admir foarte mult. Nu am avut norocul să jucăm împreună, dar am jucat puțin unul împotriva celuilalt și apoi contra ta ca antrenor. Întotdeauna te-am privit cu respect și admirație pentru tot ce ai făcut și continui să faci”.

+6 FOTO

Zidane l-a descris pe Messi într-un singur cuvânt

Apoi, Zidane a fost pus să îl descrie pe Messi și a folosit un singur cuvânt: „Magic!”. Apoi, francezul a detaliat: „Messi e un jucător diferit. Leo este un exemplu pentru toată lumea, viața se împarte între familie și fotbal. Ce poate face el pe teren îi face pe oameni să viseze. Când el este pe teren, ceilalți au încredere. Înainte de a primi mingea știe ce va face”.

Messi l-a înfruntat pe Zidane și ca jucător, nu doar ca antrenor, când Leo era un puști care debuta la Barcelona, iar Zizou era vedeta erei galactice la Real Madrid

„Pentru mine, Zizou este unul dintre cei mai mari jucători din istorie, am suferit mult când el juca la Madrid și eu la Barcelona, în epoca galacticilor. El a fost mereu un jucător diferit, elegant, avea de toate. Îmi amintesc de golul împotriva lui Leverkusen în Liga Campionilor și ce a făcut la Cupa Mondială din Franța”, a spus Messi, citat de Ole. 

VIDEO. Lionel Messi și Zinedine Zidane, față în față

Citește și:

Răzvan Lucescu i-a luat tare pe jurnaliști: „Una să aud și am ieșit din sală”
PAOK - ABERDEEN 2-2
Răzvan Lucescu i-a luat tare pe jurnaliști: „Una să aud și am ieșit din sală”
Învins de Toulouse, Klopp a cedat nervos la conferință: „A cui a fost ideea? WOW!”
TOULOUSE - LIVERPOOL 3-2
Învins de Toulouse, Klopp a cedat nervos la conferință: „A cui a fost ideea? WOW!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează