INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK - ABERDEEN 2-2

Răzvan Lucescu i-a luat tare pe jurnaliști: „Una să aud și am ieșit din sală”

Răzvan Lucescu, la conferința de presă
Răzvan Lucescu, la conferința de presă

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 08:58 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 09:34

Răzvan Lucescu (54 de ani) a calificat-o pe PAOK Salonic în faza următoare din Conference League după 2-2 cu Aberdeen, apoi le-a transmis jurnaliștilor prezenți la conferința de presă că nu acceptă întrebări negative: „Una să aud și plec”.

PAOK pleca din postură de mare favorită cu Aberdeen și a dominat echipa scoțiană, pe care a limitat-o la două șuturi, dar nu a putut obține victoria.

Rezultatul final a fost 2-2, suficient pentru ca băieții lui Răzvan Lucescu să-și asigure prezența în fazele următoare ale competiției. Rămâne de văzut dacă PAOK va merge în barajul pentru optimi sau direct în optimi, în funcție de locul pe care-l va ocupa în grupă, 1 sau 2.

MM Stoica, consternat de omul de bază de la FCSB: „Nu am explicație pentru ce a făcut. E o problemă”
FCSB
MM Stoica, consternat de omul de bază de la FCSB: „Nu am explicație pentru ce a făcut. E o problemă”

Răzvan Lucescu i-a luat tare pe jurnaliști după PAOK - Aberdeen: „O întrebare negativă și plec”

La conferința de presă, Răzvan Lucescu a început prin a spune că nu acceptă întrebări prăpăstioase, având în vedere că obiectivul echipei, ieșirea din grupă, a fost îndeplinit.

„Ascultați. Le-am spus și lor (n.r. - traducătorului și ofițerului de presă), dacă primesc o întrebare negativă astăzi, vă spun că ne-am calificat mai departe și ies din sală. V-am avertizat. Nu vreau să plec, așa că... (n.r. - zâmbește).

Astăzi trebuia să ne calificăm mai departe și am făcut-o. Puteți să mă întrebați ce vreți, eu nu voi uita seara după meciul cu Beitar, când publicul a fost ostil, foarte multă negativitate. Din acel moment au trecut 10 meciuri europene în care nu am pierdut. Asta mă face fericit.

Ținta noastră astăzi a fost calificarea mai departe și am obținut-o. Așa că sunt satisfăcut. Am înfruntat o echipă care și-a dat viața pe teren și chiar și așa ne-am creat foarte multe ocazii. Am înscris două goluri, dar din nefericire am primit două goluri dintr-o jumătate de ocazie a lor.

Nu este drept pentru noi, dar astfel de lucruri se întâmplă în fotbal. Al doilea lor gol a venit după o greșeală mare a arbitrului, a fost un fault clar comis de stoperul lor. Nu este posibil să nu fie fluierat. Apoi, la următoarea pasă, a dictat greșit fault la intervenția fundașului nostru central asupra atacantului advers, iar ei au înscris din lovitura liberă.

Concluzia este că am fost ghinioniști, dar a fost o seară bună pentru echipa noastră”, a afirmat Lucescu la conferința de presă.

PAOK mai are de jucat în grupa din Conference League cu Eintracht Frankfurt, în deplasare, respectiv HJK, acasă. Momentan, echipa lui Răzvan Lucescu are 10 puncte, unul peste Eintracht. 

VIDEO. Răzvan Lucescu, despre calificarea cu PAOK în grupele Conference League

Tot din fotbalul internațional:

„El Pistolero” Suarez, de neoprit! A dat peste cap meciul cu Botafogo cu un hat-trick în 19 minute

Nicolae Stanciu, gol decisiv în duelul cu vedetele Mahrez, Kessie și Saint-Maximin » L-a salvat pe Contra în prelungiri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
atacama
atacama  •  10 Noiembrie 2023, 10:59

WOW !!! CE ANTRENOR "MARE"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează