INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zinedine Zidane vorbește despre neînțelegerile dintre Ronaldo și Ramos: "Vă spun adevărul, totul e ok între ei"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 09:00

Ziarul Marca a scris vineri că Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo s-au certat după înfrângerea cu Tottenham, atunci când portughezul a declarat că jucătorii care au plecat în vară de la Real făceau echipa mai puternică, iar acum lotul e format mai mult din tineri.

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a infirmat în cadrul unei conferințe de presă existența unui conflict între cei doi grei din vestiarul madrilenilor. 

"Ramos și Ronaldo sunt oameni inteligenți, totul este ok între ei. Vă spun adevărul: am doi fotbaliști care fac parte din istoria acestui club. Ei știu ce responsabilitate au și se respectă unul pe altul. Apoi, ce se scrie... nu mai e treaba mea. În vestiar suntem liniștiți, ne gândim doar la meciul cu Atletico.

Înainte de a fi fotbaliști, amândoi sunt oameni inteligenți. Au câștigat multe împreună. Uneori se întâmplă să nu cadă de acord, fiecare are opinia lui. Dar lucrurile sunt clare, e liniște la echipă. Nu e nici o problemă între Sergio și Cristiano", a declarat Zidane la conferința de presă de vineri, premergătoare duelului cu Atletico Madrid de azi.

Atletico Madrid - Real e azi, de la ora 21:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează