INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUDI CUP

Ziua și conflictul pentru Guardiola » Mihajlovici s-a răstit la Pep: "Jucăm fotbal, nu facem balet!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 august 2015 18:14

În ultima vreme, Pep Guardiola intră în conflict cu toată lumea. Presa din Germania l-a criticat foarte mult în ultima vreme, iar adversarii lui Bayern Munchen sînt nemulțumiți de atitudinea antrenorului spaniol.

Ultimul deranjat de ieșirile lui Guardiola e omologul său de pe banca lui AC Milan, Sinișa Mihajlovici. Sîrbul a comentat intrarea lui De Jong la Kimmich pe un ton răstit: "Jucăm fotbal aici, nu facem balet. Faulturile fac parte din acest sport. Meciurile de genul ăsta nici nu pot fi considerate amicale".

Guardiola a fost la un pas de bătaie cu Nigel de Jong la pauza meciului amical cu AC Milan, reproșîndu-i olandezului o intrare dură la Joshua Kimmich.

Pep nu se înțelege mai bine nici cu fanii lui Bayern. Aceștia sînt tot mai supărați și-l acuză pe antrenor că-i îndepărtează din echipă pe jucătorii germani. Detalii aici!

Guardiola a încercat să explice de ce a renunțat la unul dintre cei mai emblematici jucători ai lui Bayern, Bastian Schweinsteiger, însă comentariile sale nu au fost primite bine de fani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  05 August 2015, 20:48

Practic Mihajlovici a spus : -Meciurile astea amicale nu sunt amicale :-) genial -De Jong juca fotbal cand l-a lovit pe Kimmich, asa se joaca fotbal :-) Stim domnule Mihailovici, FIFA nu face reguli sa protejeze fotbalistii ci doar macelarii .De Jong trebuia scos din fotbal de mult!!

rangers94
rangers94  •  05 August 2015, 18:45

A ajuns si Slavu' asta antrenor . ***...............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează