INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

I-a înfuriat pe nemți! Ce a zis Guardiola despre plecarea lui Bastian Schweinsteiger

Pep Guardiola, foto: reuters
Pep Guardiola, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2015 13:22

Bastian Schweinsteiger a părăsit-o pe Bayern Munchen în această vară, mijlocașul semnînd un contract cu Manchester United.

Pep Guardiola a încercat să explice de ce a renunțat la unul dintre cei mai emblematici jucători ai lui Bayern, însă comentariile sale nu au fost primite bine de fani.

Guardiola a spus că plecarea lui Schweinsteiger nu este o pierdere majoră, fiindcă mijlocașul în vîrstă de 31 de ani "nu a avut deloc condiție fizică în ultimii 3 ani"! Fostul antrenor al Barcelonei a adăugat rapid că este un jucător de talia lui Manchester United, dacă reușește să evite accidentările, dar răul a fost făcut.

Media germană l-a taxat pe Guardiola pentru declarații și i-a amintit spaniolului că Schweinsteiger a fost un element cheie în victoria nemților de anul trecut, de la Cupa Mondială.

Bastian Schweinsteiger a stat 15 sezoane la Bayern Munchen, el avînd fix 500 de meciuri în 13 sezoane pentru echipa mare a bavarezilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mopuletz
mopuletz  •  06 August 2015, 12:29

Sambata inepe Premier League transmis tot de EUROSPORT ROMANIA dar, din pacate, nu in HD. Poate sa-mi spuna cineva de ce? Cine este de vina? Cei de la RDS sau cei de la Eurosport? Cine? Redactia EUROSPORT ROMANIA, cu Manolo in frunte, nu poate fi contactata. Site-ul nu ofera nicio adresa de e-mail sau vreun numar de telefon. Nu cred ca mai exista tara in lume unde acest campionat este transmis altfel decat in HD!

danieliorga2000
danieliorga2000  •  04 August 2015, 17:06

El a facut Spania si Germania campioane mondiale. Unde merge Guardiola, castiga campionatul si ajunge sus in UCL. Sa castigi UCL tine de forma de moment, de zi, ..consecutiv nu a mai facut-o de mult nimeni .

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  04 August 2015, 15:30

aducerea *** este o eroare impardonabila pentru un club ca si bayern! asta nu poate antrena decat barca din 2009-2010... cine sa i-o mai dea inapoi?! va ingropa si nationala spaniei intr'o zi, sunt convins...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează