INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Zlatan face show în Franţa, dar s-a certat din nou cu fanii: "Suporterii să nu uite ce a fost PSG"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 martie 2013 14:12

Viaţa lui Zlatan Ibrahimovici la PSG nu este tocmai roz. Echipa sa a suferit şi aseară, fiind condusă de Nancy la pauză cu 0-1, însă gazdele s-au impus pînă la urmă cu 2-1 graţie unei "duble" a suedezului.

Scorul de la pauză i-a deranjat pe fani, care i-au apostrofat pe jucători, însă Zlatan nu i-a uitat pe aceştia şi a avut o ieşire dură la adresa lor la finalul partidei.

"Suporterii sînt cam pretenţioşi. Mi se pare ciudat, ar trebui să se uite în urmă. Nu aveau nimic. Am experienţa necesară şi ştiu că nu e uşor", a spus Ibrahomovici în Le Parisien.

PSG este lider în Ligue 1 cu 57 de puncte, cu 5 peste Lyon, care are însă un meci în minuts.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Martie 2013, 10:58

Cum ai putea tu sa te bagi in treaba unor profesionisti ? Sa comentezi fotbal internationa nu este pentru tine ...

blaustein
blaustein  •  10 Martie 2013, 22:53
Postat de pinteat pe 10 Martie 2013, 16:42

prietene, se vede cat de mult ai urmarit campionatul francez... este un jucator bun Zlatan, insa PSG a castigat destule meciuri fara el, poate cu un fond de joc mai interesant. Sa bati cum au batut Nancy care le-a facut cadou cele 2 goluri, in condittile in care Nacy au avut si 2 bare, din postura de echipa retrogradabila, in conditiile in care PSG a pierdut saptamana trecuta la alta echipa care se bate sa evite retrogradarea, si in superioritate numerica de o juma de ora, cred ca suporterii pot sa se declare usor nemultumiti...

Nici eu nu am urmarit campionatul francez, dar stiu ce a fost PSG pana acum, stiu valoarea lui Ibrahimovic si ma uit si pe statistici. Asa, facand o medie, PSG 51 goluri fara cele 24g ale lui Ibra avea 27 g, doar 2 echipe din Ligue1 au mai putine goluri. Nu zic ca erau la retgrogradare, dar oricum erau mult mai jos. Degeaba fac gura suporterii nu pot sa-i spuna nimic lui Ibra.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Martie 2013, 20:08

Copil nedorit ai cautat mult in dex pana ai gasit cuvantul decrepit ...Woody este unul dintre comentatorii cei mai obiectivi de pe saite cand nu e suparat ...Nu e nici senil nici ramolit asa cum a fost magarul de tac tu care te a si aruncat la casa de copii ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close