INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

FOTO Zlatan Ibrahimovic a oferit imaginile serii la sărbătoarea de titlu a lui AC Milan

Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 22:20 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 23:02

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) a oferit imaginile serii în Serie A, după ce AC Milan a învins-o pe Sassuolo, 3-0, succes ce le-a adus „diavolilor” primul titlu după 11 ani.

Ultimul campionat al rossonerilor a venit în 2011, când în echipă se aflau nume precum Abbiati, Nesta, Gattuso, Seedorf, Ibrahimovic, prezent și azi pe teren, sau Robinho. Suedezul a prins finalul meciului cu Sassuolo pe gazon, iar la petrecerea de titlu a oferit mai multe cadre inedite. 

Zlatan Ibrahimovic a oferit imaginile serii, după titlul cucerit de AC Milan

La aproximativ o oră după finalul meciului, Zlatan a fost în centrul atenției la petrecerea milanezilor de pe gazon. La un moment dat, Ibra i-a surprins pe cei prezenți după ce și-a aprins un trabuc, ritual devenit aproape o obișnuință la sărbătoarea de titlu a giganților Europei. 

După imaginile cu Guardiola din 2021 și cele cu Carlo Ancelotti de la petrecerea Realului de anul acesta, a venit rândul lui Zlatan să apară într-o asfel de ipostază. De altfel, suedezul a mers să-și ia medalia de campion cu trabucul în gură.

Sassuolo - AC Milan / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Sassuolo - AC Milan / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images
Sursă foto: Imago Images
Sassuolo - AC Milan / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+26 FOTO

Ibrahimovic s-a deghizat în James Bond în urmă cu mai mulți ani

Nu e pentru prima oară când Zlatan apare într-o astfel de ipostază și nu e deloc de mirare că, după ce renunță la fotbal, Ibra își propune să urmeze o carieră în lumea filmului. Suedezul și-a dorit mereu să intre în pielea lui James Bond, unul dintre cele mai căutate roluri de la Hollywood. Poate de aceea, suedezul s-a deghizat în urmă cu câțiva ani în faimosul 007, îmbrăcându-se în costum și fumând dintr-un trabuc.

Zlatan Ibrahimovic a oferit imaginile serii la sărbătoarea de titlu a lui AC Milan

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

FOTO AC Milan e din nou campioana Italiei, după 11 ani! Echipa lui Tătărușanu n-a avut emoții în runda decisivă

VIDEO + FOTO Guardiola, după al patrulea titlu cucerit în Premier League: „Suntem legende!” vs. Klopp: „E povestea vieții mele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close