INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Zlatan Ibrahimovic despre cel mai emoționant moment din carieră: ”Lacrimile nu se mai opreau. Am arătat lumii că Superman are și inimă”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 10:54

Zlatan Ibrahimovic și-a amintit cum a plâns la despărțirea de PSG: ”Unicul club la care am fost emoționat în momentul despărțirii”.

Zlatan nu știe încă dacă rămâne la LA Galaxy sau pleacă în altă parte, cel puțin împrumut, în prima jumătate a anului viitor, când e pauză în MLS. Înapoi la Milan? Poate fi o variantă. "E mai mare posibilitatea ca eu să mă întorc la Milan decât să vină Arsène Wenger acolo", a declarat atacantul suedez în interviul din L'Équipe Magazine.

Ibrahimovici, 37 de ani, și-a amintit și despărțirea de PSG, pe 14 mai 2016, după 4-0 cu Nantes: "Am fost foarte emoționat. Niciodată n-am mai fost atât de emoționat. Îmi țineam copiii în brațe, iar lacrimile nu se mai opreau. Am arătat atunci lumii că Superman are și inimă. Unicul club la care am fost emoționat în momentul despărțirii. Dar, dacă voi reveni vreodată la Paris, va fi doar ca patron. Nu mai există alt rol pentru mine".

"Am primit multe oferte din Europa, dar am nevoie de o provocare care să mă stimuleze. Vreau să joc la un club unde pot face diferența"Zlatan Ibrahimovici, atacant LA Galaxy

Vezi și: VIDEO Wesley Sneijder și-a pierdut cumpătul: ”Fuck off! E ultimul meu meci aici!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  10 Noiembrie 2018, 17:19

Mult respect Zlatan !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează