INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Zlatan Ibrahimovic a mărturisit de ce îi e frică să se retragă: „Bucurați-vă cât timp mai sunt pe teren!”

Zlatan Ibrahimovic a recunoscut că se gândește cu teamă la momentul în care se va retrage din fotbal, motiv pentru care suedezul este dispus să continue cât de mult posibil.
Zlatan Ibrahimovic a recunoscut că se gândește cu teamă la momentul în care se va retrage din fotbal, motiv pentru care suedezul este dispus să continue cât de mult posibil.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 12:00 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 12:44

Zlatan Ibrahimovic (40 ani) a recunoscut că se gândește cu teamă la momentul în care se va retrage din fotbal, motiv pentru care suedezul este dispus să continue cât de mult posibil.

Chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată pentru un fotbalist, Ibra nu își dorește încă să pună ghetele în cui, explicând totodată de ce este panicat când se gândește la sfârșitul carierei de fotbalist.

De ce se teme Zlatan Ibrahimovic de momentul retragerii

Atacantul suedez este conștient de faptul că adrenalina pe care o simte un fotbalist nu poate fi înlocuită ulterior. Chiar dacă va avea un alt rol în fotbal, nimic nu se compară cu emoțiile pe care le simte atunci când se află pe terenul de fotbal, motiv pentru care vrea să-și prelungească cât mai mult cariera.

„Nu vreau să regret nimic mai târziu. Încerc sa trăiesc totul la maximum. Sunt panicat în legătură cu retragerea. Am acea mică temere, pentru că nu știu ce se va întâmpla după. Știu că voi avea multe oportunități ulterior, știu că voi primi multe oferte. 

Dar acea adrenalină pe care o am când mă aflu pe teren, nu o pot găsi altundeva. De asta am această panică. Voi continua cât timp pot. Voi sunteți cei care veți simți tristețe când mă opresc. 

Bucurați-vă cât timp mai sunt pe teren. Nu veți mai vedea din nou ceva la fel. Îl veți vedea pe Elanga (n.r. - Anthony Elanga 19 ani, mare speranță a fotbalului suedez, sub contract cu Man United) , dar nu-l veți mai vedea niciodată pe Ibrahimovic”, a declarat atacantul, conform Fotboll Skanalen.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

UEFA a făcut anunțul » Când și unde se joacă „Finalissima”, duelul dintre campioanele Italia și Argentina

Salariile de la PSG, publicate! Surpriză: NU Messi e cel mai bine plătit, Ramos nu prinde TOP 5

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează